Ha Facebookon van a borítóm, ami nyilvános, hogy tudom beállítani, hogy csak az ismerősök lássák?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 12:59
1/2 Kálmix válasza:
Szerintem próbáld meg a feltöltött képeid közt átállítani a "kiláthatja" tulajdonságait a képnek. Ne a borítón keresgéld, a borítók albumban.
2/2 anonim válasza:
De ott kell, menj rá a képedre, amelyikkel szeretnéd csinálni (ha lehet sz.gépről), és felúl van egy földgömb azt megnyomod (az azt jelenti, hogy nyílvános) és lesz egy olyan amin 3ember van, az az ismerősök, ismerősei, és van egy amin 2ember van az pedig az ismerősök, ha arra rányomsz, akkor csak az ismerőseid látjàk, illetve van még több kapcsolat (about) lehetőség amit megadtál, munkahelynek, vagy iskolának vagy ilyesmi az azt jelenti, hogy csak az látja aki szintén követi(lájkolta) ezt az oldalt vagy megadta magának ;)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!