Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem engedi se törölni, se...

Nem engedi se törölni, se áthelyezni, se másolni a fájlok egy részét. Pedig nem is írásvédettek. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Érdekes dolgot tapasztaltam. A pendrive-omon van minden fájlom (azon tárolok minden cuccom, nem a laptopon) és múltkor tapasztaltam már olyat, hogy pár zenét nem tudtam lejátszani egy idő után (előtte letudtam). Nem tudtam mi van velük így letöröltem, vagyis akartam volna. Nem lehet letörölni őket, a fájl meg marad, de maga a fájl mérete az 0MB-ra csökken le miután letörölném. Megpróbáltam mondom a többi fájlt áthelyezem a gépre és a pendrive-ot leformázom, hogy amiket nem engedett törölni letörlődjenek, de rengeteg képet és zenét még csak nem hogy áthelyezni nem bírtam a gépre a pendrive-ról (a dolgok kb 1/4-edét), de még csak másolni sem engedi (kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédettséget, pedig nem is írásvédettek). Ez a művelet után azok a zenék és képek amiket nem enged másolni se nem játszódnak le/nem jelenítődnek meg. Képek közt van ami számomra eléggé fontos amiket külföldön csináltam, nem szeretném, ha elveszne. Pedig mielőtt át akartam helyezni volna megnyitódott minden kép. Lefuttattam a vírus ellenőrzést, de nem talált vírust.

Ez mi lenne? Sosem tapasztaltam még ilyet. Vírus okozná?

2014. júl. 3. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha windowsod van: számítógép / pendrive ikon jobb klikk tulajdonságok, eszközök fül, hibaellenőrzés.
2014. júl. 3. 07:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Lefuttattam a hiba ellenőrzést és azt írta ki, hogy a windows által nem javítható hibát talált.

Épp nézem, azoknak a képeknek a mérete 16kb-t csak amiket nem nyit meg (nem tudom, hogy csökkent le a méretük, míg a többinek 1-1,5mb a mérete). A sajátgépbe kis ikonba viszont mutatja kis képekként.

Kb 2 hónapja vettem 10 000-ért ezt a pendrive-ot....

2014. júl. 3. 11:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Na, sikerült áthelyeznem a gépre minden fájlt, azokat is amiket eddig nem engedett, azonban azoknak továbbra is 16KB a mérete és nem tudom megnyitni őket.
2014. júl. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!