Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Goodgame empire SMS?

Goodgame empire SMS?

Figyelt kérdés

Valaki árulja el hogy a fenébe oldották meg?

tegnap vásároltunk 500 Ft értékbe rubint a kért szót elküldtük SMS be amikor elment az SMS azonnal rajtvolt a játékon a rubin,hozzá teszem hogy nem adtunk meg telefonszámot ez volt az első ilyen akciónk.

Tehát honnan tudják hogy ÉN küldtem az SMS t ?

Én azt vártam hogy kapok egy másik SMS t a telora abban egy 6 jegyű kod meg az utasítás hogy hová kell beírni

2014. júl. 2. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen szót kellett elküldeni?

Egy másik játéknál egyedi "szót", pontosabban kódot kellett elküldeni. Innen tudott azonosítani...

2014. júl. 2. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. A karaktersorozat amit el kellett küldened egyedi volt, hozzárendelték az accountodhoz. Nincs ebben semmi varázslat vagy csoda.
2014. júl. 2. 08:39
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Inkább egy kép

2014. júl. 2. 08:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a csoda hogy és a kérdésem hogyan van megoldva honnan tudják hogy joskapista köldte az SMS t és nem a szomszéd terinéni
2014. júl. 2. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem érdekel, hogy ki küldte.

A mopay szó utáni 4 számjegy a te eygedi azonosítód. Sőt, valószínűleg ha újrarendelni akarsz, új kódot kapsz.

A háttérben a fiókodhoz (a játékbelihez) rendelik azt a számsor. És ha pénz érkezik ezzel a sázmsorral, akkor a te fiókod kapja a rubint.

Ha véletlenül elírnád a kódot, akkor könnyen lehet, hogy más valaki érvényes kódját küldöd el, tehát neki veszel rubint. De az is lehet, hogy senkihez sem tartozik éppen az a kód, ilyenkor talán lehet reklamálni...

2014. júl. 2. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
egyedi*
2014. júl. 2. 08:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor már értem meg is nézek valamit :)
2014. júl. 2. 09:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van a 4 számjegy minden felhasználónak más
2014. júl. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!