Az outlook e-mailnél (hotmail) hogy tudok telefonszámot cserélni ha a régi lejárt?
1. Belépsz a fiókodba (asszem, [link]
2. Fent, a kék sávon ráböksz a nevedre, majd Profil szerkesztése.
3. Ott majd lesz egy olyan, hogy Telefonszám megadása, és onnan már boldogulsz.
De nekem az a gyanúm, hogy ha a Skype-pal regisztráltál, a Skype-ban is tudod módosítani...
Akkor próbálkozz a Skype-on keresztül. Mióta a Mmicrosoft megvette (és eltűnt az MSN Messenger stb.), ezek össze vannak fonódva, és gyakoréatilag ugyanazokat a beállításokat használják. Talán ott majd sikerül.
De talán próbálkozhatsz a www.msn.com -on is (pl. MyMSN menü stb.)
Nem lehetett így,nem lehet belépni egyáltalán nem engedett semmit sem csak ha beírtam a kódot. Addig írogattam a Microsoftnak hogy végül a párom e-mailjébe küldtek levelet rá kellett kattintanom egy linkre és bemásoltam az én e-mailemből való levelek elejét meg az adataimat be kellett írni így elfogadta és 30 napra rá azaz pár napja kaptam egy másik e-mailt és törölték a telefonszámot. Nem volt egyszerű,se sikerült! :)
Ezt csak azért írtam le ha valaki így jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!