LovSan, RPC/DCOM vírus, honnan tudom meg, hogy megfertőzte-e a gépem, és hogyan akadályozhatom meg?
Avast folyton jelez, naponta többször is, utánanéztem, és valamilyen LovSan vírussal támadnak, amiről olvastam is, és elég komolynak tűnik.
Mit kezdjek ezzel a vírussal?
Olvastam, hogy itt kell letöltenem valamit, de windows 7-re még nincs semmilyen fájl, akkor mit töltsek le:
És honnan tudhatom meg, hogy már megfertőződött-e a gépem?
Ezt töltsd le, 30 napos próbaverzió. Ha diák vagy, féláron licenszet kaphatsz hozzá.
Kösz mindenkinek, ezt az online scannert kipróbálom, remélem működni fog.
Amúgy ahol írták, hogy melyik oprendszereket veszélyezteti, ott windows 7-et nem írja.
Csak nem frissítettek, vagy win7-nek tényleg nem árthat?
Na azóta már lefutott, de azóta nem ültem gépközelben, így nem tudom, hogy sikerült-e.
De amúgy szerintem még nem fertőződött meg a gépem, csak folyamatosan támadták, ez a vírusirtás azon is segít, vagy csak ha már fertőzött?
Azt írta, hogy 0 fertőzött fájl.
És nem sokkal vírusirtás után már valamilyen LSSOS támadást hozott be, azóta meg megint ez a LovSan támad.
De mint egyszer már kérdeztem: még szerintem nem lett vírusos a gépem, csak próbálkozik a vírus (mert az avast azt írja, hogy blokkolva), tehát én azt akarom, hogy ne is próbálkozzon.
Nem tudom mennyire érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!