Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows7 problémák megoldása?

Windows7 problémák megoldása?

Figyelt kérdés

3 probléma van a win7-tel. Nem eredeti op. rendszer.

1. A Windows Update beállításainak módosítása (Fontos)

2. A Windows Defender programnak át kell vizsgálnia a számítógépet (nem eredeti Windowsnál ezt használjam?)

3. Biztonsági mentés beállítása

Melyeket csináljam meg?

Illetve lenne egy 4. kérdésem is. A KB971033 frissítés mi? Tudom, hogy ellenőrzi a Windows eredetiségét, de ezt hol lehet letölteni? A fentebb említett 3 pont valamelyike ez lenne? Véletlenül ugye nem tölthetem le a többi frissítéssel együtt?

2014. jún. 14. 11:01
 1/2 anonim ***** válasza:
A windows update-nél állítsd be, hogy hogyan szeretnéd letölteni a frissítéseket (minden nap, egy megadott időpontban automatikusan vagy értesítést kérsz az új frissítésekről és azok letöltődnek vagy csak értesítés és letöltés, de te döntöd el, hogy mikor telepíted azokat, vagy csak értesítés, hogy van új frissítés). Én neked csak az értesítést javaslom, mert ekkor az egyéni telepítéssel végig tudsz görgetni a frissítéseken és ki tudod szedni a pipát az eredeti windows, valódi előny elől. A defender helyett használj normális vírusirtót, pl.: Nod32, Avast Free, Panda Cloud stb. Egyszerre csak egy vírusirtó legyen a gépen, de emellett rakd föl a Malwarebyte's Anti Malware-t is. Biztonsági mentés a te dolgod, döntsd el, hogy szükséged van-e rá.
2014. jún. 14. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Mindig figyelmeztet, ha nincs teljesen automatára állítva. Egyszerűen kapcsold ki a figyelmeztetést.

2. Ha akarod, ellenőriztesd vele, de én pl. ki szoktam kapcsolni a Defendert egy az egyben, mert a vírusirtóm betölti a Defender funkcióját is.

3. Ez olyan funkció, amit kb. senki se használ. Itt is csak kapcsold ki a figyelmeztetést.

4. Azokat a frissítéseket bőven elég feltenni, amit a windows update telepítésre felkínál. Külön vadászgatni felesleges. Ha nincs a listádon, akkor ne törődj vele.

2014. jún. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!