Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van-e ilyen program?

Van-e ilyen program?

Figyelt kérdés
Van-e olyan program,hogy 3 óra után a gép kikapcsol és nem kapcsol be holnapig?

2014. jún. 14. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
A kikapcsolást meg lehet oldani programmal, viszont a bekapcsolás tiltását nem, a távoli bekapcsolást is csak BIOS-ból, wake up on lan-nal.
2014. jún. 14. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2014. jún. 14. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kapcsol be? Ezt hogy gondolod?

Olyan van, hogy kikapcsolja a gépet egy idő után:

[link]

BIOSban betudsz állítani egy automatikus felkelést a gépnek, de olyat, hogy egy ideig ne tudd bekapcsolni nem hinném, hogy megkerülés biztosan meglehetne oldani.

Jelszavazd le a gépet, ha gyereknek van és kapcsold ki neki egy idő után.

2014. jún. 14. 11:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Háát énse hiszem,hogy program van.Anyám mondta,hogy a mester beszerelt valami,azét hittem el mert 2 napig nála volt a gép...de semmi nyoma nincs.Onnan gondoltam még,hogy lehetséges,hogy beszerelt multkor 1 kis cuccot a gépházba ami tényleg megcsinálta ezt.Az más tészta,hogy kiszedtem és kidobtam a szemétbe.
2014. jún. 14. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos létezik ilyen...3 óra után kikapcsolt :S

Ötletek hogy hogyan iktassam ki a programot?

2014. jún. 18. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Kikapcsolást egyszerű időzítővel meglehet oldani és a bekapcsolási késleltetést is

En a szerelö helyébe a tápba raktam volna

2014. aug. 28. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:
1x oda rakta de szépen kiszereltem
2014. aug. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!