Miért kapok be egyre több vírust az utóbbi időben?
Figyelt kérdés
A múltkor négy vírust kaptam be, de azt sem tudom hogyan. Akkor riasztott az avast! amikor beléptem a Googleba ami a kezdőlapom.
Most bebootolt a gépem, megnyitottam egy cfg fájlt ás akkor riasztott be, de utánanéztem, hogy hol van a fertőzött fájl a gépen és nem egyezett meg a megnyitott fájl elérési útvonalával, tehát ismét nem értettem mi van.
Az avast! berakta karantéba én meg töröltem mindet., kézileg windowsból.
Lehet amiatt, hogy fent voltam egy kínai CS 1.6 szerveren?
Csak mert utána a játék is meghülyült és újra kellett rakni.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni. :)
2014. jún. 9. 12:11
11/15 anonim válasza:
Kinai, orosz, kazah stb. szerverek? Ha rengeteg vírust akarsz begyűjteni, játsszál csak tovább, hetente telepítheted újra a gépedet. Ha a butaság fájna...
12/15 A kérdező kommentje:
A magyar szerókon nem szoktam vírust bekapni. Egyszer voltam kínain, azóta tanultam belőle. Az avast meg jó.
2014. jún. 9. 14:05
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Mert nem Linuxot használsz !
Xubuntu 14.04 vagy sima Ubuntu 14.04 -> Steam (linuxra is van már) -> Letöltöd a CS 1.6-ot és soha nem lesz gáz a gépeddel szoftveresen!
15/15 A kérdező kommentje:
Bocs de Windowsos vagyok és nem csak CS1.6-ozok. Jó a Linux, de nem az én asztalom. Azért köszi.
2014. jún. 11. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!