Segítség! Outlook probléma!?
Pórbáltam belépni outlookba de nem bírok mert valaki más is használja, ezért egy kóddal igazolnom kellene ami nem lenne gond csakhogy kiírja hogy egy citromailes címet kellene megadnom ahova elküldi... De nekem soha nem is volt citromailem szóval nem értem... Vagy kitöltök egy kérdőívet amit már 4-szer sikertelenül végigcsináltam. Van valakinek valami ötlete hogyan szerezem vissza a fiókomat? Azon volt a Facebookom, az originem ezeket nem fogom elveszteni ha megszűnik vagy valami? :O
Már írtam supportnak is sokra nem mentem... Ha valaki tundna segíteni azt megköszönném!
Hát, Win7-et használok de eddig nem volt vele gond..:/
Az a baj hogy kódot se bírok szerezni mert elvileg egy citromailes email címet kellene beírnom (amit elvileg én állítottam be amolyan másodlagos email címként ilyen esetre) csak itt a bökkenő hogy sose volt citromailem szóval nem tudom mitévő legyek :/
Azzal nem lenne gondom hogy másik címre küldje a kódot,mert már próbáltam mással, csak a probléma az hogy ez a citromailes cím ez olyan mintha valaki beállította volna hogyha egyszer ilyen lesz hogy igazolni kelljen a fiókot csak ezt fogadja el, ezért mást hiába írok be mert nem fog egyezni a citromossal amit kér tőlem így nem kapok kódot :/
Jó helyen próbálok belépni, jó helyre írok mindent, de mindig ez fogad.. a kérdőívnél meg sok dolog van amit nem tudok kitölteni így még azzal se jártam szerencsével..:(
Mindenesetre köszi a választ! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!