Ingyenes, könnyen kezelhető, Magyar vírusirtót keresek! (? )
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 12:38
1/10 anonim válasza:
Miért fontos, hogy magyar legyen? Magyarok ritkán csinálnak szoftvert, legalábbis ismertebbet. Magyar vírusirtót pl. egyet se ismerek.
2/10 A kérdező kommentje:
úgy értem magyar nyelvű legyen!
2014. jún. 4. 14:19
3/10 anonim válasza:
Akkor azt tessék írni! Minden általánosan ismert vírusirtóban van magyar fordítás tudomásom szerint. Ilyen alapon tök mindegy, melyiket választod.
4/10 anonim válasza:
Pl.: Avast Free.. Ingyenesek közt legkiemelkedőbb védelem és magyar nyelven is elérhető. [link]
Én személy szerint ESET Smart Security-t ajánlanám,magazinos kóddal,nekem jobban bevált.
5/10 anonim válasza:
ESET cég ugyan nem magyar, de az ESET gyártmányokat Magyarországon a Sicontact Kft. értékesíti, az összes elérhető magyarul. [link]
6/10 anonim válasza:
A Microsoft Security Essentials-t próbáltad? nekem bevált...
7/10 anonim válasza:
Microsoft Security Essentials nevu "virusirtot" manapsag jozan ember nem ajanlja.Reg leszerepelt,harmat gyenge ,ami sok embernek nem elegendo vedelem!
Ingyenesben Avast Free ami erosebb vedelem meg es magyar nyelven elerheto.
8/10 anonim válasza:
Én a Comodo Firewall+Antivirust ajánlom, nekem bevált, van benne magyar nyelv (a telepítés után lehet átállítani) gyakorlatilag, ami egy kicsit is gyanús azt rögtön megfogja. A tűzfalat lehet egyedi házirendre tenni, bár ez nehezíti a kezelést, de csak az megy fel a netre aminek megengeded.
9/10 anonim válasza:
Ezek is tudnak magyarul, letöltés után átállítható és osztrák. De 30 nap után fizetős. [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Avast Free-re esett a választás,eddig bevált!
2014. jún. 7. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!