Facebook haha virus, mi a teendő?
Az egyik barátnőmtől kaptam egy hahaha.jpg fájlt, megnyitottam de semmi nem történt, most pedig én is küldözgetem mindenkinek.
A feladat kezelőben a CPU használat és a memória használata majdnem 80% azóta, Kaspersky 2014 vírusírtót lefuttattam de semmit nem talált. Mit csináljak?
Mivel olyan operacios rendszert hasznalok ami eleg immunis az ilyen dolgokra (nem beszelve a root jogokrol ami az inditashoz szukseges), igy eleg nehez bekapnom ilyen es hasonlo dolgokat.
Nem beszelve arrol, hogy nem "szocializalodom" a neten (FB, twitter es egyeb sz@rok).
A sajat felesegemtol erkezett emaileket sem nyitom meg, amig nem gyozodok meg rola, hogy biztonsagos.
Persze lehet ezt "okoskodasnak" is felfogni, de inkabb ugy nevezik, hogy elovigyazatossag. Sok sikert a virusirtashoz.
Na látom ide is csak az alja jár fel, akik látták a Mátrixt és most úgy gondolják, hogy pc zsenik és jól beolvasnak szegény lánynak.
Segítek leszedni, először is küldj a folyamatokról képet,
(kinagyítod az ablakot, hogy látszódjon az egész lista). Ezek után keresel olyan gombot, hogy PRTSC, (képernyőképet készít), aztán paint->beillesztés és feltöltöd netre.
Jahm, jo. Latom Te is medium vagy :D
Sok sikert a "virusirtashoz". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!