Van olyan vírusirtó/víruskereső, ami pendrive-ról futtatható? -->
Tulajdonságai:
-nem foglalja le az egész pendrive-ot, csak egy bizonyos területet (mert 64GB-ról van szó és a többit használnám)
-nem csak a saját gépemen működik, hanem bármelyiken
(Windows)
-géphez csatlakoztatva egyszerűen frissítem
-magyar nyelvű (lehetőleg)
-lehet ingyenes is, de jobban örülnék fizetősnek (majd keresnek hozzá license kódokat:)
...vagy erre bármelyik vírusitró jó, csak telepítésnél a pendrive-ot kell kiválasztani? -ha igen, írjatok néhány megbízhatót légyszi:)
Nem magyar, de Kaspersky minőség: Kaspersky Rescue Disk
USB-re írás ezzel: Kaspersky Rescue2Usb
"(majd keresnek hozzá license kódokat:) "
Azzal tisztában vagy ugye,hogy olyan vírusirtóval kitörölheted,járj utána mi értelme van hamis kódokkal,tört vírusirtóval szórakozni.
2.
Sebaj:)
2.
Egyébként úgy gondoltam, hogy pl. 2013-ban AVG-t használtam és talán 30 napig volt ingyenes (de attól még teljes volt) és számolta nekem visszafelé a napokat, meg nyomta az értesítéseit. Ez megúntam és kerestem license kódokat, oszt bepötyögtem. Onnantól már csak köszöntgette, hogy ezt a szoftvert használom és kaptam a frissítéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!