Hogy használhatom a fájljaim újratelepítés után? NAGYON FONTOS
Újratettem a Windowst, és most nem tudom használni a fájljaim mert nincs hozzá jogosultságom.
Rendszergazda fiókkal vagyok, és a tulajdonságoknál is beállítottam hogy módosíthassam a fájlokat.
Egyedül kitörölni tudom.
Még megtekinteni a egy képet sem tudok mert nincs hozzá jogosultságom.
Biztosan valami nagyok kacifántosan lehet ezt megcsinálni, úgyhogy aki ért hozzá (nagyon) légyszíves segítsen.
Gondolom nem segítene hogy a régi windowst rakom vissza... tehát ez hülyeség.
Nagyon fontos fájlok, mindenképp meg kell csinálnom valahogy.
Nem a Dokumentums and Settings-be voltak, a D:\Fontos\ -ba voltak és még mindíg nem találtam rá megoldást.
Ott az ...\AppData\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates -be meg nemtudom mit kell csinálni... van olyan könyvtár de és? Nemtom mire gondoltál. De köszi a válaszod.
Akármilyen Legális/Illegális megoldást mondhattok mindenképp kellenek a fájljaim.
Szia.
Nekifutok még egyszer.
1. A sajátgépben zöld szinnel jelzett fájlok azt jelentik, hogy azok a fájlok titkositva voltak/vannak, és nem muszáj nekik a dokumentum és settingsben lenniük.
2. A titkositás két kulcs összeadásából keletkezik. Van a publikus kulcs illetva a privát kulcs (leirtam melyik hol található)
3. A privát kulcs megléte nélkül (előző telepités) a titkositott fájlok feloldása szinte lehetetlen.
4. Ha megvan az előző telepités privát kulcsa kakkor mégpróbálhatod bemásolni a megadott helyre, és ha szerencséd van visszakapod a fájlaidat. Ha nincs meg a privát kulcs, akkor sájnálom, jelenlegi tudás alapján szerintem a fájljaid nem hozhatóak vissza.
Sok sikert.
Üdv.
Értem már mit mondasz.
A public-nál van 2 rendszerfájl.
A private-nál pedig egy mappa amiben sok rendszerfájl.
Mikor újrarakom a gépem mindíg átmásolok a D-re pár dolgot ami a C-n van mert kell, így voltam a Dokumentumokkal és az Asztal egész tartalmával, de gondolom itt nincs meg a kulcs másik fele(?) tehát = nem lehet semmiképp visszahozni a fájljaim(?)
Kösz a válaszod.
Esetleg nicns olyan program amivel (lehet hülyeséget mondok), úgy átmoshatóak a fájlok hogy kinyerjem a fájl tartalmát a védelem nélkül? Talán még hogy valamilyen program esetleg amivel (ha illegálisan is) egyszerűen eltűnik belőle a titkosítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!