Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Search Protect milyen program?

A Search Protect milyen program?

Figyelt kérdés

vírusírtó?

[link]

#vírus #vírusirtó #Serch Protect
2014. máj. 17. 13:33
1 2
 11/14 BlackRose555 válasza:
És hogy lehet ezt e progit törölni? Már néztem videót is róla, de ami a videóban mutattak mappákat ott van mindegyikben a Search Protech,az enyéimben meg nincsen. Amilyen progt az utolsó válaszoló mondott azzal sem tudom hogyan kell törölni.. Nem vagyok nagy zseni a gépek körül de ezt jó lenne megoldani mert nagyon sok reklámot bead és nagyon idegesítő..
2015. jan. 11. 10:40
 12/14 anonim válasza:

Na én már 5 napja ebben a Malwere-ben vagyok.Pár napig amig nem jöttem rá mi okozza,naponta párszor újratelepitettem a W7-et.Amikor a Core Temp egyik verziója hozta be ezt a Search Protectet,Youtube Acceleratort stb nem kivánatos és gépeltéritő dolgokat.Épp most fejeztem be mivel ma éjjel újra visszajött egy netről leszedett progival és ki sem lehetett szedni sehonnan.A tálcán állandóan ott volt de sehol máshol a rendszerben.Átalakitotta a Chrome kezdőlapját,keresőmotorját is.Nem beszélve hogy pár játékot is átrendezett.Nem volt hang a játékban meg ilyesmi.

Azt hittem újra kell telepitenem a W7-et...de nem!Itt az egyik aki irta hogy "legnagyobb magyar torrent oldalon is megtalálható"...na ez oldotta meg egyenlőre.Ugyanis eltünt.Most inditottam újra a gépem és nem jött vissza.

Úgyhogy ezt telepitse akinek ilyen gondja van és probléma megoldva.Ja!...és Pro verzióra váltottam a telepitésénél és közel 500 fenyegetést talált,mind el is távolitotta és igy lett a jó lett az egész rendszer. :)

[link]

2015. febr. 25. 04:30
 13/14 anonim válasza:

Én is igazolom. A Malwarebytes látszólag tényleg megoldotta a problémát. A Search protect ikonja eltűnt a tálcáról, nem találom a feladatkezelőben sem, a reklámok eltűntek, illetve miután újra átállítottam a Google Chrome kezdőlapját, végre az is maradt.

Nagyon köszönöm a segítséget!

Kérdésem, hogy hogyan tudnám ellenőrizni, hogy az esetleges registry bejegyzések, illetve egyéb változtatások is törölve lettek, lehetőleg kézileg nem egy újabb program letöltésével?

2015. júl. 26. 09:58
 14/14 BlackRose555 válasza:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszàt, màr megoldódott a probléma elvittem informatikushoz az megcsinàlta mert vírusos volt a gép :-)
2015. dec. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!