Elfelejtettem a feloldó mintát és most a gmail adatokat kéri. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Goclever tab r974.2-van. A feloldó mintát pedig el felejtettem. Sokszor próbálkoztam, ekkor " letiltott" És a gmail adataimat kérte. De mivel én sosem jelentkeztem be rajta gmailon csak fészen így hiába adom meg, nem fogadja el. Cseréltem a tabot egy Ps Vitára... A tab eredeti kazdája 100%, h belépett a gmail-jába. Viszont azt olvastam , hogy a jelszavakat meg a felhasználó adatokat a mem kártyára menti. De mivel nem adott hozzá memória kártyát szerintem hiába írnám be az ő adatait... Egyébként sincs wifim... Próbáltam a recovery módot. Ugye kikapcsolva van a tab, bekapcsoló + hangerő ... de semmit nem csinál, csak bekapcsol. Mit tehetnék ? Rá dugtam gépre, be jött minden frankón...Szóval valahogy gépen keresztül meglehet ezt oldani valahogy ?2014. máj. 11. 08:47
1/5 anonim válasza:
Ilyenkor megoldás lehet a hard reset. Ez sajnos mindent töröl a tabletről (alkalmazások és felhasználói adatok) és az alap gyári beállításokat alkalmazza.
Tartsuk nyomva hosszan a bekapcsoló gombot, amíg a tablet teljesen ki nem kapcsol (Nem jó, ha menüből kapcsoljuk ki!)
Tartsuk lenyomva a Hangerő – gombot, közben tartsuk legalább 10 másodpercig benyomva a bekapcsoló gombot, majd engedjük fel a bekapcsoló gombot, és amint a képernyőn megjelenik valami, egy pillanatra engedjük fel a Hangerő – gombot, majd tartsuk újra lenyomva, amíg a recovery be nem jön.
A menüből válaszd a CLEAR STORAGE opciót (hangerő le gombbal léptet) és nyomd meg a bekapcsológombot (POWER) és a gyári beállításokkal újraindul.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ ! :) Már próbáltam , de sajnos nem működik. Hába nyomom, nem jön be :(
2014. máj. 11. 09:45
3/5 A kérdező kommentje:
Hiába *
2014. máj. 11. 09:46
4/5 anonim válasza:
Akkor vissza a boltba és ha jófejek, akkor segítenek, ha nem, akkor ez van. Vagy szerviz.
5/5 A kérdező kommentje:
Van rá még 1 év garim. Csupán az a gond, hogy a garancia papíron ez áll " A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatából való meghibásodás NEM tartozik a jótállás keretébe." Ez ugye az én hibám, mivel elfelejtettem a mintát. Szóval ez nem tartozik a keretbe. A szervízben meg tudják csinálni ? ha igen,mennyiért ?
2014. máj. 11. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!