Avast és Comodo. Melyik comodo?
Melyik Comodo lenne jobb? Az internet security-s vagy a sima comodo firewall pro?
Linket is létszíves.Lehetőleg legfrissebbet.Köszi.
És akkor most avast-tal mi van?
Semmi, csak úgy beírtad, mert az hú de jó?
Hogy kinek mi a jó döntse el magad,mint te is... Máskor válaszolj a kérdésre és ne firkálj be feleslegesen.Kösz..
Megoldva:-)
11:09-es
Segítenék én, csak nem értettem, hogy a "főkérdésbe" ott volt az avast, aztán meg már csak comodo-ról kérdeztél, így azt hittem, hogy most avast nem is érdekel téged.
Amúgy nekem avast van, de comodo is volt.
Alapból hülyeség szerintem a tűzfal, de a comodo nagyon szemétkedett.
Másodpercenként felhozott ablakokat erről-arról.
Avast az meg rendesen véd, de ugye comodo az csak tűzfal (ha jól tudom), avast meg csak vírusirtó.
Kösz a válasz azóta mást használók tűzfalnak.
Comodo irtóját anno néztem amúgy már,cseszett frissülni (:
Én az avast internet securityt használom a comodo firewall 4-el, tökéletes összhangban vannak, nem zavarják egymást. Ezen kívűl fent van még a malwarebytes, superantispyware, iobit security 360. Ezeket mind csak azért tettem fel hogy még nagyobb biztonságban legyen a gépem. Egyik sem zavarja a másikat szerintem kitűnő kombináció.
avast internet security: [link]
comodo 4: [link]
malwarebytes: [link]
superantispyware: [link]
iobit security 360: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!