Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a gépem? Mit tegyek?

Vírusos a gépem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A képeket nem tölti be rendesen, ezek hol "széttöredezve", hol rossz színben, hol egyáltalán nem jelennek meg. Freemailt Internet Explorel nem tölti be. Chrome betölti, de a többi hiba ott is fennáll. Firefoxom volt, azt letöröltem, hogy újratelepítsem, hátha megjavul. Nem tölti le. Kiírja, hogy error valami és leáll. Frissítéseket sem tölti le. Avastot végignyomattam rajta, vírust nem talált. Talált olyanokat, CAB archívum hibás, ZIP archívum hibás, ezek az App Data mappából. Ez jelent valamit?

Próbáltam letölteni más vírusirtót, online scannert, akármit. Nem. Smart screen "megvédte a számítógépét", ha pedig a mindenképpen futtatást választom, akkor ismét system error, ismeretlen eredetű hiba és leáll. Pff.

A gép amúgy Dell Inspirion 5537 eredetileg Linux, de gyári CD-ről Windows 8 64bit van rajta (szóval nem valami kamugyártmány). 8.1-re egyszer volt frissítve, belehalt szegénykém, mert az Intel videokártyát nem támogatta. Újratelepítés, azóta nem frissítettem fel, maradt sima 8-as. És eddig működött, most akkor nem tudom mi van. Tegnap próbáltam végső elkeseredésben, hátha a 8.1 Pro valahogy mégis megoldja a helyzetet. Nem lehet telepíteni, hiba, error, megszakadt..

Segítség, ilyenkor mi van?

2014. máj. 1. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez inkáb hdd baj.
2014. máj. 1. 09:32
 2/6 Tengor ***** válasza:
Adatmentés, újra telepítés.
2014. máj. 1. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ettől félek én is.. De akkor most elölről mindent letöltetni vele, a programokat és a többit. Megint beírogatni a jelszókat, az oldalakat, amiket használok, mert elfelejti.. Jó, inkább mint hogy teljesen tönkre menjen, de nincs valami egyszerűbb mód?
2014. máj. 1. 11:13
 4/6 HedgegamerHUN válasza:
Akkor sajnos muszály szervizbe vinned.
2014. máj. 1. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, bármily hihetetlen, de egy ingyenes tűzfal okozta ezt. :(( Nem mondom, még nekem is fura ezt leírni, de tényleg így volt. Újratelepítés után helyreállt minden. Még 2 különböző gépen is kipróbáltam azt a tűzfalat és ugyanez történt. Azokon is újratelepítés, ott is elmúltak ezek a hibák. :D Csak úgy derült ki mi okozta, hogy több gépre is feltettem. Ennek a 3 gépnek azóta sincs semmi baja... már egy éve kb.
2014. máj. 1. 22:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Hát végül az lett, hogy tegnap Windows 8 felújítással a fájlok megmaradtak, és szerencsére azóta a gép is megjavult. Csak a programokat és frissítéseket kell újra letölteni rá, internetet csatlakoztatni, nyomtatóval összekötni.. De legalább működik!
2014. máj. 2. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!