Cisco EPC3925-nél a hálózati nevet szeretném elrejteni, hogy ne legyen látható. Hogyan lehet?
Azért kérném a segítségeteket,mert a szomszéd kérdezi a nevemhez tartozó jelszót.A nevet nem adtam meg neki.A szolgáltató pénzért segít csak.Az ssid-ből kivettem a pipát,save és wifi megszünt.Még jó,hogy van itthon kábelem.Mit romtok el?köszönöm.
Pedig jól csináltad. A Broadcast SSD -ből kell kiszedni a pipát és akkor nem látszik a hálózat neve. Ha valaki rákeres név nélkül fog neki megjelenni és meg kell adnia az SSID -t meg a jelszót is ha csatlakozni akar hozzá.
Másrészről meg én tuti elküldeném a helyedbe a szomszédomat a halál F.@.szára! Mi az hogy ő kéri a jelszót? Legfeljebb majd ha beszáll pár ezer forinttal az Internet számlába.
Ne privátba!
"A szomszédok cigók,tudták a nevet.De ma már facen irtak,lopják a netet.Az ssidből kiveszem a pipát hálózat elmegy ha nem volna kábelom,nem tudnék csatlakozni.Valamit még kell csinálni,de nem tudom mit ."
Akkor jelszót se raktál rá?
Változtasd meg a kulcsot (de ne olyanra amira egy gyerek is rájön, legyen benne szám, kis betű nagy betű ne tartalmazzon értelmes szavakat), legyen csak sima WPA2 -es a kódolás.
Ha így teszel senki se fogja lopni a Wi-Fi -det.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!