Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Cisco EPC3925-nél a hálózati...

Cisco EPC3925-nél a hálózati nevet szeretném elrejteni, hogy ne legyen látható. Hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 23:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Azért kérném a segítségeteket,mert a szomszéd kérdezi a nevemhez tartozó jelszót.A nevet nem adtam meg neki.A szolgáltató pénzért segít csak.Az ssid-ből kivettem a pipát,save és wifi megszünt.Még jó,hogy van itthon kábelem.Mit romtok el?köszönöm.

[link]

2014. ápr. 30. 23:04
 2/15 P.O.C. ***** válasza:

Pedig jól csináltad. A Broadcast SSD -ből kell kiszedni a pipát és akkor nem látszik a hálózat neve. Ha valaki rákeres név nélkül fog neki megjelenni és meg kell adnia az SSID -t meg a jelszót is ha csatlakozni akar hozzá.

Másrészről meg én tuti elküldeném a helyedbe a szomszédomat a halál F.@.szára! Mi az hogy ő kéri a jelszót? Legfeljebb majd ha beszáll pár ezer forinttal az Internet számlába.

2014. máj. 1. 06:22
 3/15 P.O.C. ***** válasza:

Ne privátba!

"A szomszédok cigók,tudták a nevet.De ma már facen irtak,lopják a netet.Az ssidből kiveszem a pipát hálózat elmegy ha nem volna kábelom,nem tudnék csatlakozni.Valamit még kell csinálni,de nem tudom mit ."

Akkor jelszót se raktál rá?

2014. máj. 1. 12:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Jelszavas ,az ssid pipa után elmegy a wifi ez a gondom .Én Pest megcsinálod nekem?
2014. máj. 1. 13:20
 5/15 P.O.C. ***** válasza:
Hát én román határ melletti faluba lakom. Ha gondolod rakd fel a TeamViewer -t és azon keresztül beállítom, kb 1 perc.
2014. máj. 1. 13:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Jó-de ha kiveszed a pipát elmnegy a wifi,dugjam össze kábellel is?
2014. máj. 1. 14:50
 7/15 P.O.C. ***** válasza:
Igen nem árt, ha Wi-Fi -t állítasz be akkor érdemes azt vezetékes kapcsolaton keresztül. Amit linkeltél képen azon van egy "Wireless Security" nevű lapfül. Arról tölts fel egy képet és mondom mit kell állítani.
2014. máj. 1. 14:57
 8/15 A kérdező kommentje:
rámcsörögsz ?,megnézezed teammal?jköszi
2014. máj. 1. 15:02
 9/15 A kérdező kommentje:
2014. máj. 1. 15:20
 10/15 P.O.C. ***** válasza:

Változtasd meg a kulcsot (de ne olyanra amira egy gyerek is rájön, legyen benne szám, kis betű nagy betű ne tartalmazzon értelmes szavakat), legyen csak sima WPA2 -es a kódolás.

Ha így teszel senki se fogja lopni a Wi-Fi -det.

2014. máj. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!