Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Legális ez hogy játék közben...

Legális ez hogy játék közben egy szerver ilyeneket csináljon?

Figyelt kérdés
játszottam egy szerveren nem lényeges milyen játékkal erre kiirja hogy képernyőkép mentést készített az én gépemre amit küldjek el xy.com oldalra vagy kitiltanak csalás gyanúja miatt.ezek csak így bármit csinálhatnak az én gépemen, és ez legális? ráadásul nem is szoktam csalni.
2014. ápr. 19. 20:29
 1/7 Tengor ***** válasza:
Ha elfogadtad a használat feltételei között, akkor igen, legális.
2014. ápr. 19. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nem mellékeltek felhasználási feltételeket a szerverhez
2014. ápr. 19. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne kalózkódj.
2014. ápr. 19. 20:51
 4/7 Tengor ***** válasza:
Ha nincs ilyen szabályzat (amit azért nehezen hiszek el) akkor a csalás sem tiltott...
2014. ápr. 19. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
a cs go-val játszottál-!!! és én küldtem rád a steamet hogy wall hackelsz !! megérdemelted!
2014. ápr. 19. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem csalsz akkor mi a probléma? Elküldöd nekik és tisztázod magad.

"bármit csinálhatnak az én gépemen" Csak egy képernyőképet készít, nem fér hozzá a gépeden semmihez. Ha hozzáférne akkor nem kellene elküldened...

2014. ápr. 19. 23:55
 7/7 A kérdező kommentje:

csak hogy mindenkinek válaszoljak: 3as ki kalózkódik? hadd játszak már a játékkal amiért fizettem.

utálom a steamet.régebbi medal of honorral játszottam.

duplakatt a szerveren és már bent is vagyok.

a baj az hogy alig van már hely ahol lehet játszani ezek meg mindennap ezt csinálják.10 percet játszottam utána mehettem tisztázni magam 40 percbe telt.nevetséges főleg mert ezalatt a 10perc alatt 3 másik játékost is ezzel szivattak. admin ezt csinálja: lelőttél csaló vagy.tied a legtöbb kill csaló vagy stb

kész vicc az egész.még a clan leader se értette mikor ráírtam mert vmeik gyökér klántag is gond nélkül csinálhatja ezt mert hozzáfér a szerverhez.

2014. ápr. 20. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!