Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az AVAST vírusírtó megbízható?

Az AVAST vírusírtó megbízható?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 11:55
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Én is sokáig használtam az Avastot és tényleg jó, de kipróbáltam a Microsoft új írtóját és ez még jobban tetszik. A neve Microsoft Security Essentials (MSSE). Csendben és kis helyen meghúzza magát, és Avast után találtam vele a gépen trójait! Érdemes kipróbálni.
2009. dec. 29. 09:02
 12/23 anonim ***** válasza:

De szerintem nem lehet tudni, hogy melyik a jó vírusirtó, kivéve a gyártókat vagy valakiket akik "tesztelik".

Mert pl. fent volt nod32 a gépemen, és ritkán talált vírust, aztán meg avast volt fent a gépemen az is talált néha vírust, de közbe töltöttem le ezt-azt, meg ha valaki msn-ezik, stb. akkor lehet, hogy amíg a nod32 volt fent addig nem is volt fent vírus, hanem csak akkor került rá amikor vírus miután már az avast volt fent, és a nod is ugyanúgy megfogta volna.

2009. dec. 29. 11:28
 13/23 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Én is elégedett vagyok az Avast-tal, és az MSSE-ről írott dícséret miatt csatolom ezt a linket:

[link]

"Az MSSE kifejlesztésének fő mozgatórugója az ingyenesség, a könnyű kezelhetőség és a kis erőforrásigény volt. Ez utóbbit sajnos nem sikerült megvalósítani; a program alapból 60 MB memóriát pusztít, és keresés közben a processzort sem kíméli – falánkabb, mint sok teljes védelmi rendszer." A tesztelés sem volt tökéletes, szóval nem cserélem le az Avast-ot.

2009. dec. 29. 13:58
 14/23 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor maradok az avast-nál. csak megerősítést szerettem volna, hogy jó vírusírtóm van-e mert most kellett újra telepíteni a gépemet, mert a régi vírusírtóm gyakorlatilag egy vírust sem pusztított el.
2009. dec. 30. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Én ugyan azt irtam hogy avast teljesen elégedett vagyok vele de sajna vélemény változás van!

A gépemen nem jött be a net ujra kellett telepiteni mert sok volt rajta a virus!És mostmár a Spyvare Terminátort használom mostmár azt ajánlom!

2009. dec. 31. 13:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszett a Spyware Terminator tényleg több vírust talál mint az avast de az is lehet hogy az avast meg olyan vírusokat vesz észre amit a Spyware Terminator nem.Az avast és a Spyware Terminator kitűnő páros csak nekem a le kellett törölnöm a Spyware Terminatort mert úgy lelassította a gépem hogy alig kezdett dolgozni.De amúgy sok vírustól megszabadított amitől az avast nem.Ezért jó úgy használni hogy egy vírusírtó és egy kémprogi kereső.Nekem most a Spybot van fenn és meg avgyok vele elégedve.Az a legnagyobb gond hogy NINCS olyan vírusírtó ami AZ ÖSSZES vírust észrevenné.Ezért kell mellé valamilyen ,,segítőtárs,, ami megtalálja amit a vírusírtó nem.
2010. jan. 1. 10:46
 17/23 anonim ***** válasza:
MEgbizható ám
2010. jan. 19. 16:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Bocs, sracok,de en nem vagyok megelegedve az avastal (vagy ahogy én hivom, "avas") Neha talal virust, de mikor sticken viszek valakinek valamit, vagy valamilyen kapcsolatba kerulok mas geppel kozvetlenul, mindig kiszurja a szomszed, h gennyes vagyok... tehat sokmindnet nem talal meg, amugyis a rendszerem nagyon omladozik,a virusoktol tobbek kozott, s most asszem kaspersky-re fogok atterni, arrol hallottam sok jot. Velemenyek rola???
2010. febr. 4. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Kétszer próbáltam mind a kétszer wincsere lett a vége.nedkem egy életre elegem van az avastból amíg futott idegesített aztán beszopott valami vírust nem tudta törölni kiirtahogy bottscan és ott tudja törölni mondtam jó.Bootscan közben meg lefagyott csökkentett módban uninstalátam de a regisztriből nem pucolta magát és így mást nem tehettem fel helyette amikorra meg sikerült megoldanom ezt a problémát addigra egyfolytában kaptam a hibaablakokat a windózból.Szóval wincsere lett a vége és azóta mindíg üzemel a rendszer visszaállítás is.Én csak szoptam az avastal.
2010. febr. 5. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyi hibád volt az nem az avastnak a hibája hanem a gépedé.Amúgy meg az avast ki tudja törölni a vírusokat csak tudni kell használni.Érdekes nekem még 1 olyan vírusom sem volt amit nem tudott volna kitörölni.
2010. febr. 6. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!