Windows script host Mindid mikor bekacsolom a számítógépet kiad egy ablakot Windows script host-névvel Mit kéne tennem, és mit is jelent ez?
A számítógépet emiatt már újra telepítettem, és vírusirtót is bevettetem.
az ablak tartalma:
script: c\programdata\Abode\134db2.vbe
sor: 78
karakter:2
hiba: A rendszer nem találja a megadott erőforrást
kód: 800c0005
forrás: msxml3.dll
Google forditóval:
"Én már szerzés ez hiba minden alkalommal, amikor indítani a számítógépet. Én tényleg nem tudom, hogyan oldja meg? Tud valaki kölcsönöznek a kezét? Itt van, amit a hiba így néz ki: ... azt mutatják, további
Legjobb válasz kérdező választása
Shizle válaszolt 1 évvel ezelőtt
illetve ott egy fájl hiányzik a Adobe alkalmazást, távolítsa el, majd telepítse újra. Úgy tűnik, hogy a Windows 8-hiba.
Asker minősítése & comment
5-ből 3
Köszönöm. Nem vagyok a Windows 8, lol ...
Arány Megjegyzés
Egyéb válaszok (1)
D3ath válaszolt 1 évvel ezelőtt
Az ezzel kapcsolatos. Vbe fájl úgy tűnik, hogy maleware kapcsolatban. Ez egy véletlenszerű nevet, és nem kell, hogy a fájl az Adobe mappában.
Először futtassa a maleware vizsgálat segítségével malewarebytes. Ha ez nem oldja meg a problémát, tiltsa le az Adobe indul indítási és nézze időjárás, a probléma továbbra is fennáll. Ha igen, akkor letiltja az adott. Vbe fájl autorun. Ellenőrizze a kapcsolatot, ha nem tudod, hogyan. [link] ..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!