Mi a külömbség a ESET NOD32 Antivírus v3. 0 Home Edition és a ESET Smart Security Home Edition között?
Figyelt kérdés
Nekem utóbbi van fent a gépen!!2009. dec. 20. 12:03
1/6 anonim válasza:
csak annyi h
a ESET NOD32 Antivírus gépre való virusirtó
a ESET Smart Security tartalmaz tűzfalat levélszűrőt és egyéb fontos összetevőt ami védi a számítógépet.
2/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nem baj hogy a windows tűzfal kivan kapcsolva?
(nem én kapcsoltam ki, akkor gondolom a NOD)
2009. dec. 20. 12:25
3/6 anonim válasza:
igen a NOD kapcsolja ki de én visszakapcsolom nehogy azért baj legyen^^
4/6 anonim válasza:
ESET Smart Security használatakor KI KELL KAPCSOLNI a Windows tűzfalat, mert összeakad a kettő. Telepítéskor Interaktívra kell beállítani, engedélyezni kell, mit engedhet át, ez nem könnyű, de enélkül blokkol mindent. Aztán már lehet Automatikus.
5/6 anonim válasza:
Ellenőrizd le, hogy minden rendben van-e? Rendszergazdai fiók, Vezérlőpult, Biztonsági központ. Ha minden kék és zöld, akkor jó.
6/6 anonim válasza:
Ha biztos akarsz lenni, hogy a tűzfal él, akkor próbáld ki a Symantec Online Portszkennerét
Ha minden ponton azt jelzi vissza, hogy "Stealth", akkor a tűzfal működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!