Szerintetek mennyire veszélyes, hogy az XP már nem kap biztonsági frissítést?
Szerintem annyira nem lesz vészes a dolog.
Alapvetően továbbra is igaz marad, hogy a hülye felhasználó a legnagyobb biztonsági kockázat. :) Ha ésszel használod a gépet, nem kattintgatsz össze-vissza mindenre, akkor nem lesz baj. Ne telepíts gyanús szoftvereket, illetve ha olyan helyeken mászkálsz, kapcsold ki a böngésződben a beépülőket (Flash, Java, stb.), illetve tiltsd le a JavaScript kódok futtatását.
Tűzfal és aktív vírusvédelem mellett szerintem továbbra is használhatod az XP-t, a támogatás megszűnése után is.
A Skype-olás fogalmam sincs mennyire veszélyes, nem tudom milyen biztonsági kockázatokat hoz magával a használata.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=xp+t%E1mogat..
Ez nem a microsoft frissítéstől függ! Gondolom nem csak az xp tűzfalát használod védelemre...
szerintem a sajátjára (microsoft) gondolt, mivel a frissítések megszűnése csak arra vonatkozik!
Mástkülönben meg simán XP tűzfal védelmével is ugyan ott lenne mintha kikapcsolná! Már 2000-ben sem ért semmit...
Amúgy meg ahány ház annyi szokás a netezésben is, vannak biztonságos oldalak amiket védelem nélkül is meg lehet látogatni, csak épp kevés. Ettől még az egyéb böngészőhöz nem köthető támadások, még vígan fertőznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!