Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Skype biztonsága mennyire...

Zsizella kérdése:

Skype biztonsága mennyire garantált?

Figyelt kérdés

Az én esetemben sajna úgy néz ki, hogy nem én irányítom a dolgokat-bejelentkezem majd a kijelentkezésemkor az a felírat jelenik meg,hogy X.Y kijelentkezett vagy is lekapcsolódott.Nem én kapcsolodtam le hanem ez a Valaki!

Ez , hogy lehetséges? Pá napja vettem észre és nagyon zavaró mert nem tudom mi történt?

2014. ápr. 3. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem te vagy bejelentkezve esetleg?
2014. ápr. 3. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Privát üzidre válaszul: akkor én sem tudom mitől lehet.

A későbbi válaszadóknak: rendesen bejelentkezik a saját azonosítójával, és kapja a figyelmeztetést, hogy XY is bejelentkezett. És kijelentkezéskor is, hogy XY kijelentkezett. Tudtommal nincs külön partnerfigyelmeztetés funkció skype-ban, csak azt tudod állítani, hogy akarod-e látni mások státuszváltozásait. Részemről széttárt kar.

2014. ápr. 3. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
hát nem igazán érti senki az én problémám-de azért köszönöm a segítséget!
2014. ápr. 3. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Mármint én se jól írom?
2014. ápr. 3. 22:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem szó sem róla-köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel-tudom, hogy bonyolult és nem igazán tudom úgy leírni a történteket mint kellene!!!!Köszönöm még egyszer és jó éjt
2014. ápr. 3. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan nem lehet, hogy több fiók van bejelentkezve egy gépen egyszerre? Esetleg fiókok összekapcsolása valahol a webes felület legmélyén nincs?
2014. ápr. 4. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod-egyedül használom a gépet és csak egy fiókom van.

olyan érzésem van mintha egy program jelezné az illető felé amikor bejelentkezem - mert másodperceken belül azonnal fent van-és ahányszor bejelentkezem mindig ez játszódik le és amikor kilépek bezárom a Skypem akkor az Ő nevét írja ki, hogy kijelentkezett.

Hát nem tudom????ezt tapasztalni látni kell mert így nehéz érthetően elmondani-de az biztos, hogy valami nem ok!

2014. ápr. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!