Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusirtó fogja meg a...

Melyik vírusirtó fogja meg a trójait?

Figyelt kérdés
Nekem AVG 2013 van,de nem vagyok benne teljesen biztos,hogy megfogja a trójait is.
2014. márc. 22. 07:34
 1/4 anonim válasza:

Comodo internet Securiti Free

Avast! Premier

2014. márc. 22. 07:39
 2/4 csacsi2 ***** válasza:

Ez az amiben soha nem lehetsz biztos, naponta több ezer vírus (vagy több) lát napvilágot. rendszeresen frissüljön az adatbázis, hogy minimalizáld az esélyt.

Egy vírusírtó mellett megfér egy malware írtó is, kiegészíti a biztonságot (MalwareBytes,IoBit Malware Frighter,spyBot...)

Nem bízol meg a vírusírtódban, keress másikat, nézz teszteket, vagy keress rá itt az oldalon. Válaszok eltérőek lesznek, kinek mi vált be, a döntés a tied.

Megj.: Évek óta az Eset Smart security-t használom vírusmentesen de sokan ajánlják a Kaspersky-t,Panda Cloud -ot stb. is!

Független tesztoldal:

[link]

2014. márc. 22. 07:43
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek
2014. márc. 22. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Ajánlok egy keresőt: [link]

töltsd le és bontsd ki valamelyik mappába nyisd meg és indítsd el az Emergency Kit scannert és el ne felejtsd frissíteni az adatbázist. Ez tutira megfogja a trójaikat. ez nem valós idejű védelem ez csak egy "alkalmi" kereső.

De amúgy Eset Smart ot ajánlom újságkódos van nekem és teljesen legális. Ha érdekel akkor még újságkódot is tudok küldeni.

2014. márc. 22. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!