Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom megváltoztatni...

Hogyan tudom megváltoztatni az msn jelszavamat?

Figyelt kérdés

Beszereztem azt a bizonyos "Nézd meg ezt a képet:D" vírust, és itt úgy olvastam segít ha megváltoztatom a jelszót!

Köszi a segítséget!

2009. dec. 14. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Először is. Béna vagy, hogy beszedted a vírust. Másodszor. Béna vagy, hogy itt kell segítséget kérned egy jelszóváltoztatáshoz. Szerintem a továbbiakban ne erre a kérdésre várd a választ, hanem vegyél egy jegyet a Tajgetoszra, majd vesd le magad, és akkor jobb lesz a világnak! (De legalábbis egy buta kérdéssel kevesebb lesz!)
2009. dec. 14. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz be a [link] odlalon, es közelen van olyan, hogy "Új jelszó..", megváltoztatás, és ott.
2009. dec. 14. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:

az az minek ez az oldal ha itt szapulják az embereket azért mert mer kérdezni?:@

nyomik

Fogod msn belépsz ahol bekel irni az adatokat és ott

Elfelejtett jelszó?

arra katt bejön 1 ablak és megkérdi h a titkos válaszra válaszolsz és átírod vagy ujjat csinálsz amit e-maillel elküldenek

rámész a titkos válaszra megadod és átirod ^^

2009. dec. 15. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Előző vok

[link]

Beírod a címed a karaktereket és megfelelő menüt kiválasztod a tovább gomb után.

22:40 nem rád értem :$

2009. dec. 15. 12:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos válaszokat!

Kedves első válaszoló: 1.: Minek jársz fel az oldalra ha nem tetszenek a kérdések? 2: Minek nyitod meg egyáltalán a kérdést ha nincs rá hasznos válaszod!? 3. Minek nyitod meg egyáltalán a kérdést ha ennyire fusztrál?:D 4. Miért hiszed magad ennyire májernek? 5. Ezek alapján: Te egy kis öntelt magát májernek gondoló kis hülye vagy XD

2009. dec. 15. 13:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és Te meg vegyél egy jegyet az első reggeli vonatra, de véletlen se szállj fel rá, inkább vesd magad alá! Legalább nem kell feleslegesen pazarolni Rád az oxigént:D:D:D Na ehhez mit szólt buzernyák? :P
2009. dec. 15. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
A helyzet az, hogy ez az oldal értelmes kérdéseknek van. Ha te nem tudsz megváltoztatni egy jelszót, akkor ott nagy gondok vannak! És ezen kár bármit is szépíteni. Mért nem kérdezed meg hogy hogy kell bekapcsolni a gépet, azt már valaki megcsinálta neked? :DD
2009. dec. 15. 19:00
 8/9 A kérdező kommentje:

Na ide figylej! Lehet Te meg azt nem tudod, hogy kell megcsinálni egy üzleti tervet, miközben nekem ez röhejesen tök alap... Most akkor aki feltesz itt egy olyan kérdést, hogy miből áll egy üzleti terv, röhögjem ki meg küldjem el a francba, hogy milyen idióta? Relatív kinek mi a hülye kérdés! Am olvasd el az oldal szabályzatát ha ilyen okos vagy, hidd el nincs kategóriába sorolva hogy mik az értelmetlen és értelmes kérdések!

Hidd el kiskomám van pár olyan dolog a világon amiben meg Téged röhögnének ki! Pl a felesleges leszólásaid, na ez aztán nevetséges!:D De te vágj fel nyugodtan azzal, hogy Te olyan ügyes vagy, hogy be tudsz kapcsolni egy gépet XD

2009. dec. 16. 16:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és őszintén gratulálok a nagy okosságodhoz! Végre megvan a vízválasztó az ebihal és a béka IQ-ja között! Tényleg grat! Megy a taps!
2009. dec. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!