Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast nekem túl lassitja a...

Avast nekem túl lassitja a böngészési sebességet. Van erre valami beállitási lehetőség ami után szintén azért jó védelmet tud adni?

Figyelt kérdés
"jó védelmet"...mert tudom,hogy nem tökéletes alapból se,de egy gyengébb gépre nem túl sok választás van ha felakarok rakni egy virusirtót..
2014. márc. 12. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

csak friss telepítésnél, és frissítésnél okozhat lassulást gyengébb gépeknél.

Ha manuálisra állítod a frissítést, és hetente lefuttatod, akkor is elég hatékonyan véd.

DE maga a böngészési sebességet nem befolyásolja, nem használja el a sávszéllességet, nem lassítja az oldal betöltést...

2014. márc. 12. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Pedig nekem böngészési sebességet fogja vissza.Kikapcsolom vagy letörlőm, egyből minden gyorsan betöltödik ahogy kell.

Maga a program ha frissit azt alig érzi meg a gép,nem lassit.Ilyesmikel nincs gond,csak ez a webvédelem lehet túl túl erős...

Képekkel teli oldalon,vagy játékoknál erősen észrevehető,hogy lassitja.

2014. márc. 12. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
ott inkább más probléma lesz...
2014. márc. 12. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs.

Szerintem használj más védelmet (szvsz az avast a fogyasztásához képest elég gyenge).

A Webroot (6 hónapig ingyenes a facebookról) és keveset eszik.

Vagy Panda és egy tűzfal.

2014. márc. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!