Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » IP adress found in DNS blackli...

Borsi Miklós Gy kérdése:

IP adress found in DNS blacklist SORB DNSBL. Your server IP adress is the SORB DNSBL database Hogyan lehet a tiltó listáról lekerülni?

Figyelt kérdés

Címzett a Polgármester,akinek KERIO levelező rendszere 5 feketelistát ellenőriz és én ennek egyikén vagyok fenn.

6 hete vettem a gépet!Hogyan kerülhetek erről le,címzett azt mondta,hogy én kérjem a szolgáltatótól.

Kitől,mitől,hogyan?

2014. márc. 11. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem akkor magától a Polgitól kell kérd, hogy szedjenek ki a listáról.
2014. márc. 11. 16:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Szerintem is így kellene,de Ő ellenkező véleményen van.Sok alkalommal megalapozottan kritizáltam,gondolom ezért tiltott ki.Az érdekes,hogy a hivatali emailről van szó.Ez jogilag lehet?

IP címen lovagolnak,miért?

2014. márc. 11. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam,hogy fél órára kihúztam a rootert és a modemet a hálózatból-mert állítólag ekkor emailhez új IP címet rendel a rendszer.Pénteken irok a Polgármesternek,ekkor fog kiderülni ezen ötlet eredménye.
2014. márc. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!