Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet belőle bármilyen jogi...

Lehet belőle bármilyen jogi ügyem?

Figyelt kérdés
Barátnőm ex pasija névtelenül írt ask.fm-en hogy megver , mivel a barátnőm tudta a jelszavát így belépet az ask.fm-be hogy megnézze nem-e ő volt az. Kiderült hogy igen. Én írtam neki a sajátomról hogy ne írogasson , nem fenyegettem meg. Aztán minap összefutottam vele véletlenszerűen és akkor is személyesen megfenyegetett hogy megver. És hogy számítsak a feljelentésre amiért "feltörték" az ask.fm-ét. Lehet bármilyen bajom belőle? Ha igen, fellebbezhetek azzal hogy veszélyeztette a testi épségem? Illetve megfenyegetett?

2014. márc. 3. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Vihar a biliben. Korulbelul igy tudnam jellemezni az egeszet.
2014. márc. 3. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, 12?
2014. márc. 3. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel nem te "törted fel", ezért jogilag te nem felelsz semmiért. A barátnőd se, mert az expasija valószínűleg megmondta neki a jelszót.
2014. márc. 3. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

#2/3 Én 18 vagyok, a barátnőm 16 17 lesz és az ex-pasija is.

#3/3 Igen elmondta neki.

2014. márc. 3. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:

bemegy a rendőrségre, előadja hogy feltörték az ask.fm -et, majd jót röhögnek a rendőrök. xĐ

viszont ha testi sértéssel fenyeget, az már lehet büntetőjogi, elsőre nem fognak semmit csinálni, de ha szemtanú előtt akár csak meg üt, akkor fenyegetés mellé tettlegesség is kerül, ami minimum pénzbírság,

ha ne adj elfajulna, a múltjától függően felfüggesztett, vagy letöltendő szabadság vesztést kaphat.

A jelszót pedig lehet cserélni, amit általában az emberek meg is tesznek, ha azt másik személy tudja, mivel exbarátnő volt aki belépet, és tudta a jelszavát, így igaz vissza élt, de vagyon kár nem keletkezett, tehát maximum ha nagyon szigorúan is vesszük kaphat egy írásos figyelmeztetést.

2014. márc. 3. 18:53
 6/7 A kérdező kommentje:
#4/4 köszönöm a választ :)
2014. márc. 3. 19:34
 7/7 anonim válasza:
Ez kb.olyan mintha a pasi bemene h ellopták a kokainját
2014. márc. 8. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!