Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Meg tudom nézni?

Meg tudom nézni?

Figyelt kérdés

Arra gyanakszok, hogy a céges levelezésembe valaki belenyúl amikor nem vagyok még bent.

Az lenne a kérdésem, hogy a gépen megtudom-e nézni, hogy mikor mit csináltak rajta utoljára. Kideríthető ez?

2014. febr. 26. 09:15
 1/9 Tengor ***** válasza:
Miért nem jelszavazod le a gépet?
2014. febr. 26. 09:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert a vezetés nem engedi. Gondolom ők nyúlnak bele. Egy konfliktusra azonban készen állok, ha ez a helyzet.
2014. febr. 26. 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:

ha lejelszavazni sem engedik, akkor feltehetően a biztonságtechnikai szabályzatban az is bent van, hogy az általad használt gépre sem telepíthetsz billentyűzet figyelőt (keylogger)

szóval én nem mondtam, hogy telepíts rá keloggert

2014. febr. 26. 09:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát biztonsági szabályzatunk az nincs szerencsére, így akár tanácsként is elfogadhatnám, de mivel nem mondtad, így nem teszem :)

Gondolom ez a jövőben figyelhetővé tenné az eseményeket. Az eddigiekre, pl ami tegnap este történt a géppel, arra sincs ötleted?

2014. febr. 26. 09:36
 5/9 anonim ***** válasza:
+y
2014. febr. 26. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:

arra sajnos nincs ... mindig bekapcsolva van a géped?

mert ha nem, akkor kiderül, hogy bekapcsolták-e esetleg abból, hogy olyan időszakban is fogadott levelet amikor szerinted nem volt bekapcsolva ... ezt a levelező indításakor azonnal kell megnézned (de ezen már túl vagy)

ha pedig csak a levelező érdekelte őket akkor nincs más nyom (tehát nincsenek netes előzmények)

2014. febr. 26. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát az a gond, hogy pont a levelezés érdekelhette őket. Van rendszeresen érkező levelem, pályázatfigyelő, amit minden nap küldenek. A mai kivétel volt, pont akkor, amikor több helyről is vártam üzlettel kapcsolatos visszajelzést.

No mindegy akkor hagyom. Persze a levelezőmhöz is ők adták a jelszót, nem változtathatom.

A +y mit jelentett? Nem értek hozzá, csak használni tudom a gépet.

2014. febr. 26. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem változtathatod meg a gép jelszavát, sőt még a levelezést sem, akkor 99%, hogy "figyelnek". Ugyanis ha te mindent lekódolnál magadnak, akkor nem tudnának megnézni (max ha feltörik..), az meg már milyen, hogy odaállítanak és ömm figyu mi a jelszavad ide meg oda, tehát egyszerűbb megmondani, hogy nincs jelszómódosítás és el van intézve.
2014. febr. 26. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 ezt írtam "szóval én nem mondtam, hogy telepíts rá keloggert" , és kihagytam az y-t, tehát ezért +y :)
2014. febr. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!