EBAY-ról mennyire éri meg vásárolni? ( Többi kérdés lent! )
KI vásárolt már tőlük?
Mennyire megbízhatóak?
És miért ilyen olcsó minden termékük?
Airsoftot rendelnék tőlük,mennyire megbízható?
Hogy kell tőlük "Vásárolni"?
Ebay az egy aukciós portál. Olyan mint a Vatera csak ez a világ szinte minden országára kiterjed. Nem is igazán Vaterához hasonlítaná, hanem inkább Apród.
Szóval nem egy cég, bolt, eladó holmijai, hanem mindegyik termék más-más emberé és így eléggé eltérő hogy mennyire megbízhatóak. Kisebb dolgokat, ruhákat megéri venni, de nagy összegben kockázatos, legalábbis én nem kockáztatok. AS alkatrészt már vettem Ebayen EU-n belül, de nagyon többet nem.
Nem találtál rendes airsoft boltot?
www.airsoftcentrum.hu
www.airsoftdepo.hu
www.taiwangun.com
www.airsoftzone.eu
www.keletifront.com
Nagyon Köszi a választ ment a zöld. Az a baj hogy max 25-30 am lenne normális Airsoftra. Aligha találok.
AEG be legalább 360Fps-e legyen.
De inkább sniper kellene.
Abból legalább 450fps.
És igen.
2 hete keresgélek Aprodon.
Első vagyok.
Snipert nem éri meg, mert az gyári állapotában nem fog sokat tudni. Veszel egy 30 ezres snipert és kb. még pluszba 60 a tuning, hogy használható legyen.
AEG!
Hmmm...
Most nézegettem GBB pisztolyokat.
Viszonylag nem drágák. Szerinted megerné? 17-ért néztem + golyó+ Green gas bele. Kb 22000Ft És idővel tuningolnam. Airsiftcentrumon néztem.
Csak mert a Blow Back tetszik benne.
Nekem maximálisan bevált az oldal! Sokkal olcsóbban kijövök,ha onnan vásárolók,mintha itt venném meg ugyan azt a terméket több ezerért...itt meg csak ki kell várni azt h megérkezzen a cucc! Engem konkrétan nem érdekel,hogy miért olcsó a cuccuk...jobb mintha drágábbért venném meg! Nekem nem mindegy pl,hogy 1 fülbevalót 250ft-ért veszek meg ott,mint mástól ugyan azt 2000-5000ft között...
Sokan azt mondják,hogy 99% alattitól ne vegyen az ember..mert nem kapja meg bla bla bla... én eddig csak 99% alattitól vettem (98,2%-98,9%) és mindent megkaptam!Én ebay-t csak ajánlani tudom
üdv,én az airsofthoz nem értek de az ebay-hez igen és folyamatosan szoktam vásárolni rajta.
Mennyire megbízhatóak?:
Előszöris nem az ebaytől vásárolsz hanem az fent lévő hirdetőktől akik lehetnek cégek és magán személyek.
És miért ilyen olcsó minden termékük? :
Hogyha az Európai Unión belül vásárolsz nem kell vámot fizetned ha azon kívülről akkor bizonyos összeg felett kell fizetned az adott termék árának a 27%át teszi rá neked az állam.
És miért ilyen olcsó minden termékük?:
Mert odakint nicsnek akkora adók mint nálunk és jobb az életszinvonal s.t.b okból kifolyólag.
Hogy kell tőlük "Vásárolni"?:
Vásárláshoz pay-pal számla kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!