Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » EBAY-ról mennyire éri meg...

EBAY-ról mennyire éri meg vásárolni? ( Többi kérdés lent! )

Figyelt kérdés

KI vásárolt már tőlük?

Mennyire megbízhatóak?

És miért ilyen olcsó minden termékük?

Airsoftot rendelnék tőlük,mennyire megbízható?

Hogy kell tőlük "Vásárolni"?

2014. febr. 23. 18:11
 1/8 anonim válasza:
90%

Ebay az egy aukciós portál. Olyan mint a Vatera csak ez a világ szinte minden országára kiterjed. Nem is igazán Vaterához hasonlítaná, hanem inkább Apród.

Szóval nem egy cég, bolt, eladó holmijai, hanem mindegyik termék más-más emberé és így eléggé eltérő hogy mennyire megbízhatóak. Kisebb dolgokat, ruhákat megéri venni, de nagy összegben kockázatos, legalábbis én nem kockáztatok. AS alkatrészt már vettem Ebayen EU-n belül, de nagyon többet nem.

Nem találtál rendes airsoft boltot?

www.airsoftcentrum.hu

www.airsoftdepo.hu

www.taiwangun.com

www.airsoftzone.eu

www.keletifront.com

2014. febr. 24. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon Köszi a választ ment a zöld. Az a baj hogy max 25-30 am lenne normális Airsoftra. Aligha találok.

AEG be legalább 360Fps-e legyen.

De inkább sniper kellene.

Abból legalább 450fps.

És igen.

2 hete keresgélek Aprodon.

2014. febr. 24. 17:38
 3/8 anonim válasza:

Első vagyok.

Snipert nem éri meg, mert az gyári állapotában nem fog sokat tudni. Veszel egy 30 ezres snipert és kb. még pluszba 60 a tuning, hogy használható legyen.

AEG!

2014. febr. 24. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Hmmm...

Most nézegettem GBB pisztolyokat.

Viszonylag nem drágák. Szerinted megerné? 17-ért néztem + golyó+ Green gas bele. Kb 22000Ft És idővel tuningolnam. Airsiftcentrumon néztem.

Csak mert a Blow Back tetszik benne.

2014. febr. 24. 22:16
 5/8 anonim válasza:
58%

Nekem maximálisan bevált az oldal! Sokkal olcsóbban kijövök,ha onnan vásárolók,mintha itt venném meg ugyan azt a terméket több ezerért...itt meg csak ki kell várni azt h megérkezzen a cucc! Engem konkrétan nem érdekel,hogy miért olcsó a cuccuk...jobb mintha drágábbért venném meg! Nekem nem mindegy pl,hogy 1 fülbevalót 250ft-ért veszek meg ott,mint mástól ugyan azt 2000-5000ft között...

Sokan azt mondják,hogy 99% alattitól ne vegyen az ember..mert nem kapja meg bla bla bla... én eddig csak 99% alattitól vettem (98,2%-98,9%) és mindent megkaptam!Én ebay-t csak ajánlani tudom

2014. febr. 25. 14:59
 6/8 anonim válasza:
De látod. te se nagy összegben rendeltél, egy airsoft fegyver 50 ezer körül is mozoghat!
2014. febr. 25. 15:58
 7/8 anonim válasza:

üdv,én az airsofthoz nem értek de az ebay-hez igen és folyamatosan szoktam vásárolni rajta.

Mennyire megbízhatóak?:

Előszöris nem az ebaytől vásárolsz hanem az fent lévő hirdetőktől akik lehetnek cégek és magán személyek.

És miért ilyen olcsó minden termékük? :

Hogyha az Európai Unión belül vásárolsz nem kell vámot fizetned ha azon kívülről akkor bizonyos összeg felett kell fizetned az adott termék árának a 27%át teszi rá neked az állam.

És miért ilyen olcsó minden termékük?:

Mert odakint nicsnek akkora adók mint nálunk és jobb az életszinvonal s.t.b okból kifolyólag.

Hogy kell tőlük "Vásárolni"?:

Vásárláshoz pay-pal számla kell.

2014. márc. 13. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Legutolsó, nagyon Köszönöm hogy ennyi időt "költöttél" rám. Ennyivel is okosabb lettem,ment a ZÖLD. ;)
2014. márc. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!