Milyen ingyenes tűzfalat érdemes használni és honnan lehet letölteni?
Nem tudom, milyen az új ZA, de régen nagyon tré volt. P2P programokkal egyáltalán nem tudott mit kezdeni. Aztán próbáltam még az Outpost nevűt, az egy darabig fenn volt nálam, de valamivel az is összeakadt aztán. Akkor váltottam az Ashampoo-ra, amit csak nemrég cseréltem le, mert találtam egy jobbat. Most az Online Armor Free Firewall van fent. Elégedett vagyok vele, innen lehet letölteni: [link] (Vagy máshonnan, a gugli-barát segítségével.) :P
Az Ashampoo is jó volt, de ebben van HIPS figyelés, ami egy igen hasznos funkció, ha ismeretlen programokat töltesz le és indítasz el a gépeden. E mellett nekem van AGV vírusirtó és pár spyware terminator program is.
Ui.: Nem, nincs üldözési mániám, csak informatikus vagyok, tisztában vagyok vele, hogy mik jönnek a gépemre szinte percenként. :D
Így van, a Comodo a legjobb. És egyéni, otthoni felhasználásra teljesen ingyenes, nincs semmi trükközés!
comodo.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!