Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi erre a válasz? Oroszból jó...

Mi erre a válasz? Oroszból jó valaki?

Figyelt kérdés

сложите семь, десять и отнимите четыре. ответ напишите словом

Sajnos nem jövök rá... köszi.

2014. febr. 14. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
translate.google.com
2014. febr. 14. 18:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm... a segítő szándékod díjazom.. akkor szerinted, ha azt is segítségül hívod, meg tudod fejteni? Mert szerintem nem.... Nem lustaságból írtam be a segítség kérést...
2014. febr. 14. 19:09
 3/12 coopper ***** válasza:
79%

Szia.

Regisztráció, Biztonsági kérdés ?

A google ezt adta : "szeres hét, tíz és vonjuk négy. Válasz write szó"

De ha rákeresel az első szóra egy orosz magyar szótárban, akkor kiderül, hogy összeadást jelent.

tehát : 7+10-4=13

Sok sikert.

Üdv.

2014. febr. 14. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem orosz oldalról kell a programokat beszerezni...
2014. febr. 14. 20:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen.. csak az a bajom, hogy oroszul kellene beírni a választ... és nem a számot.. ez a bajom.. :(

Pedig számolni még csak tudok 1-10-ig... de hogy hogyan kell beírni a 13-at... passz.. :(

Ami a program beszerzést illeti, honnan veszed, hogy nekem az kell? Nekem a fórum része az érdekes.. és azzal még csak megvagyok, mert lefordítható angolra, magyarra... de oroszul megnyilatkozni kicsit nehézkes.. :)

Amúgy meg nyilván nem ismered az oldalt, azért jössz ezzel... vagy Te is csak nézegetsz ilyen oldalakat, de biztos egy szoftver boltban vásárolsz.. köszönöm a demagóg megszólalásod, de ne erőltesd...

2014. febr. 14. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Te is csak nézegetsz ilyen oldalakat, de biztos egy szoftver boltban vásárolsz.. köszönöm a demagóg megszólalásod, de ne erőltesd...

Én a megbízhatóságról beszélek, a fórumokon sok a kamu, ha meg kell valami akkor ott vannak a zárt torrentoldalak, ahol valamennyire moderálják hogy mi kerülhet fel és mi nem.

2014. febr. 14. 21:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Oké, azt hiszem értelek. Amennyiben ez volt a megszólalásod oka, akkor köszönöm.. Nem lesz baj.. inkább oroszból vagyok gyenge... ;o)
2014. febr. 14. 21:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Coopper, köszönöm.. habár így nem jutottam előre, de a következő kérdésre rákeresve (ami nem számokról szólt) konkrét választ találtam a Google-n. Szóval köszönöm a segítséget!
2014. febr. 14. 21:30
 9/12 anonim válasza:
тринадцать=13
2014. febr. 15. 08:08
 10/12 anonim válasza:
Nem èrtem,mi baja van. A 90; helyett màs kène.
2014. febr. 15. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!