Hogyan tudom törölni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Regisztráltam egy ncore.mx nevű oldalra, de rájöttem, hogy csak kamu. Úgy lehet aktiválni,hogy sms-t küldök, különben nem tudok mit kezdeni vele. Hogyan tudnék megszabadulni tőle?2014. febr. 9. 21:21
1/2 Mr. V. válasza:
Nekem az összes mail-emre jött spam email. Kíváncsiságból én is ránéztem az oldalra, de amint írta hogy az ingyenes reg mégsem ingyenes, már ott se voltam. Ehhez az infóhoz pedig nem kellett kitölteni semmit, csak elolvasni az infókat.
Tedd a leveleződben spamküldők közé a feladót (oldalt) vagy ami levélben ajánlották és ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazt.Nekem még nem jött egy levél sem. Remélem nem is fog. És ha soha többé nem nézem meg az oldalt, egy idő után törlődni fog a regisztrációm?
2014. febr. 10. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!