Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A vírus védő lelassíthatja a...

A vírus védő lelassíthatja a gépet?

Figyelt kérdés
Volt Brontok féred a gépemen, egyikőtök ajánlotta az MS Securitit. Mások is több félét, csak ezt tudtam letölteni. Azóta nagyon lelassult a gépen. Létezi-e , hogy az írtótól, vagy esetleg valami más elrejtőzött , amit aSEcurity nem talál?
2014. febr. 7. 06:41
 1/9 levis56 ***** válasza:
15%
AZ MS nem lassíthatja még a gyenge gépeket sem jelentősen,inkább az a baj,hogy a MS olyan gagyi hogy nem fog meg sok vírust ami a háttértárolókban elszaporodik egyre több helyre épül be,totál lelassítja a gépet,végül össze is omolhat a rendszer,tegyél fel inkább a fizetősből a próbaverzióját és szabadulj meg a sok szeméttől,utána ráérsz gondolkodni milyen végleges vírusírtót telepíts.
2014. febr. 7. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

MSE igen is lassítja, elég erőteljesen képes megfogni a gépet.

Nekem pl. ott jelentkezett hogy mennyire, mikor localhoston készítettem oldalt, és MSE megfogta a MySQL -t műveletek közt, és így az tábla hozzáférhetőségi hibával elszállt.

Javaslom az Avast ingyenes vírus védelmét, az is elég hatékony, és a leg minimálisabb erőforrást igényli.

(Kivéve telepítéskor, és frissítéskor, olyankor szerintem brutális amit művel, de ha úgy van ütemezve, hogy ne zavarjon, akkor elviselhető)

2014. febr. 7. 07:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Légy körültekintő és megfontolt, és nincs szükség védelemre !
2014. febr. 7. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kispofa75, nem csak böngészőből lehet vírust össze szedni.

Találtam már fapacit Chip magazinos CD -n, de akár pendrive -on is haza cipelheti.

( Tudom létezik már erre is alternatív védelem [link] )

Pont azért kell mint az óvszer!

Inkább legyen és nem kell, mint nincs amikor kellene.

2014. febr. 7. 07:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazság, abban amit írsz. Visszaszívom amit mondtam ! :)
2014. febr. 7. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:

MSE fogja a gépet és nem sokat ér mint védelem!

Avastot ajánlóm én is,viszont ezt megcáfolnám már "(Kivéve telepítéskor, és frissítéskor, olyankor szerintem brutális amit művel, de ha úgy van ütemezve, hogy ne zavarjon, akkor elviselhető)"

Régi változatoknál így volt valóban,de a legújabb Avast már nem ilyen! Kis gyenge gépemen sem zavar ha frissít,szerencsére megváltózott e téren is!

Avast Free-t töltsd le,programba regisztráld ami 1évre szól,ha lejár ismét ennyit kell csak tenned!

[link]

2014. febr. 7. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: fél éve telepítettem régebbi gépre, akkor még nagyon pörgette... Nálam 3 magos gépen 4GB RAM -al nem érződik.
2014. febr. 7. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam a gyengébb gépen 1.50 GHZ Celeron M proci és 1 GB ram van és nincs az Avastal probléma.

Avast régebbi változatait meg érezte amikor frissült.

2014. febr. 7. 14:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Letöltöttem az AVAST és mint, ha gyorsabb lenne a gép.
2014. febr. 8. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!