Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » PC védelem. Hogyan?

PC védelem. Hogyan?

Figyelt kérdés

A minap a következő eset történt velem:

Nagyban facebookozok,beszélgetek ismerősökkel,mit látok?

Valaki a nevemben szidkozódó,gusztustalan posztokat,kommenteket írJöttek sorban a telefonok,üzenetek ha megtalállak lefejezlek stb...ott ülök és végígnézem az egészet.Gép kikapcs,rendszer visszaállítás..Szerencsémre aki közelebbről ismer,tudta hogy nem én vagyok,ugyanis én sosem csinálnák ilyeneket amiket a "hacker"-nek nevezett "ember".XP op-rendszer,( Rossz választás volt)Hivatalos oldalról letöltött Avira,Comodo tűzfal.Mivel némi tapasztalatom van e téren,gyanítom hogy Wirtualbox,no ip-vel jöttek be..Azóta már Win7 van fenn.A konkrét kérdésem az lenne hogy kideríthető-e ki volt az a merész,illetve hogy Win7 alá kell-e tűzfal,vírusírtó stb..

2014. febr. 4. 06:17
 1/3 Turismo ***** válasza:
Azonnal változtass E-mail cím jelszót és Facebook belépési jelszót!!
2014. febr. 4. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz helyen kutakodsz, nem kell mindenhol hackereket keresni. Bejelentkeztél valami oldalra a facebook azonosítóddal, vagy játszottál valami facebookos játékot, és rányomtál rutinszerűen, hogy engedélyt adsz, hogy a nevedben posztoljanak. Azaz a facebook fiókodon belül kell keresni a hibát első körben. Második körben a böngésző pluginek között érdemes szétnézni.
2014. febr. 4. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. febr. 15. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!