Mi ez az "INTERAKTÍV" hozzáférés a google chromehoz és earth-höz?
Figyelt kérdés
A program tulajdonságainál, biztonság fülnél ott van a hozzáférés:
SYSTEM
rendszergazda
rendszergazdák
INTERAKTÍV
Mi ez az interaktív?
Be vannak jelölve a térképemen helyek, családi helyek, lakóhelyek, ingatlanjaink, számomra kedves kirándulóhelyek, pihenőhelyek, kicsit féltem ezeket az adatokat. Ez az interaktív dolog ugye nem valami kémprogram?
Lehet, hogy a mobilnet miatt van, vagy a turistautak.hu online térképadatbázis rákapcsolása miatt?
2014. jan. 23. 11:46
1/6 A kérdező kommentje:
Az earthen kívül még egy csomó program kapott ilyen hozzáférést! Nem tudom mi ez, talán a mobilnet?
2014. jan. 23. 11:48
2/6 anonim válasza:
Interaktív nem kémkedés, hanem azt jelenti, hogy azonnal kommunikál veled. Mint amikor a tűzfal interaktívra van beállítva,nem engedi ki a netre a böngészőt, hanem rákérdez, engedélyezed-e?
3/6 anonim válasza:
turistautak.hu online térképadatbázis miatt van!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon megijedtem mert tényleg nagyon bizalmas adatok vannak a számítógépemen.
2014. jan. 23. 12:27
5/6 anonim válasza:
Bizalmas adatokra remélem Spybot+Malwarebytes+(fizetős vírusírtó) is vigyáz eredeti programokkal, mert egyébként nem nehéz ki-be mászkálni a gépen. (Anélkül hogy a feladatkezelőben bármit észrevennél.)
6/6 A kérdező kommentje:
malwarebytes fent van, de az ingyenes verzió, spybot nincs.
2014. jan. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!