Vírusirtóból egyiket se.
Viszont bátran tudom ajánlani ezeket:
- Zemana AntiLogger
- Comodo Personal Firewall
- Malwarebytes Anti-Exploit
En ESET Smart securityt hasznalom magazinos koddal.
Nekem bevallt,de ez igaz,hogy esszel kell netezni,mert egy vedelem sem tokeletes.
Én az avast ajánlom.Letölthető az avast.hu oldalról vagy az avast.com-ról és itt kell beállítanod a magyar nyelvet.Keress egy magyar nyelvű letöltőfájlt (exét). Utána:
-letöltöd,
-feltelepíted,
-beállítod
és már kész is!
Sok virusirtót kipróbáltam már és egyik sem nyújt tökéletes védelmet.
Én inkább Republic of Gamers nevű felhasználó tanácsát fogadnám meg.
És én ki is próbálom az ő védelmi kombinációját.
Nem tudom,hogy milyen géped van,de gyenge gépre nem tenném fel az Avast-ot.Ugyanis van gépigénye.
Én most a PANDA CLOUD ANTIVIRUS-t használom.
Jah és nem véletlenül hivják Cloud-nak.
Felhős megoldás,ami azt jelenti,hogy egy távoli szerveren történik a keresés és a frissités is.
Megkönnyitve a mi dolgunkat és a gépünk dolgát.
Ez sem nyújt tökéletes védelmet,de a többihez képest ez az egyik legjobb.
Ingyenesek közt Avast a legkiemelkedőbb.Legújabb verziónak a gépigénye már nem sok,gyenge gépeken is szépen megy lassítás nélkül,saját tapasztalat is.
Panda cloudot viszont egy cseppet érezni lehet mind rendszer betöltődéskor,illetve bizonyos műveletekor és védelmi szempontból sem tartozik az igen "jobbak" közzé.
Webroot az amit tényleg nem vesz észre az ember a gépén és szintén jó kis védelem,csak sajnos ez fizetős.
Itt egy 2013 Obtóberi teszt több virusirtóról.
Van frissebb és meg bízhatóbb teszt is.
Prohardver fórumba nézelődj,a vírusirtó topikban,még egyedi tesztelések is vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!