Olyan programot keresek amivel mappákat lehet JELSZÓVAL levédeni?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki mondaná, végignéztem majdnem az összes bejegyzést itt gyakorikérdéseken és máshol is, de szinte csak olyanokat találtam amelyik elrejti a mappát, vagy csak file-okat titkosít. Olyan kéne amelyik akkor kéri a jelszót amikor meg szeretnék nyitni egy mappát vagy file-t. (a kérdőjel csak a "formalitás" miatt van). a javaslatokat előre is köszönöm2014. jan. 21. 00:43
1/4 Egerecske válasza:
2/4 anonim válasza:
a wise folder hider szintén csak elrejti a mappákat. Én azt is + az AxCrypt-et használom, azzal titkositok. Azzal egész mappákat lehet egyszerre, de csak a fájlok lesznek titkosak,a mappa megnyitható. Próbáld valamelyik tömöritő progival, ott van olyan,hogy csak jelszóval lehessen megnyitni
3/4 coopper válasza:
Szia.
Nem igazán erre találták ki, de talán TrueCrypt : [link]
Készitesz vele egy virtual disket, és ami abban lesz az csak jelszóval nyithatő meg (fájlok, mappák minden)
Sok sikert.
Üdv.
4/4 anonim válasza:
hali, ha még nem lenne elég ötlet, akkor:
töltsd le a WINRAR-t vagy winzipet,
azon belül egy tömörített mappába mindent betehetsz és levédheted jelszóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!