Asilia kérdése:
Mit tehetek ha valaki feltörte a facebook profilomat és átvette a nekem járó nyereményt?
Figyelt kérdés
Egy oldal a lájkolói között sorsolt, én nyertem, de valaki más belépett az oldalamra és az általa megadott címre küldette a nyereményt. Van törvény, ami ezt elítéli? Hová fordulhatok?2014. jan. 19. 16:49
1/4 anonim válasza:
Önmagában a facebook feltörése is bűncslekmény! Menj a rendőrségre és elmondják a részleteket!Elég könnyen tudják majd bizonyítani az esetet, hiszen a profil a tiéd a cím másé!Valószínűleg jegyezve van valahol az IP címed és utánna lehet járni mikor történt a más IP címről a változtatás!
2/4 anonim válasza:
Feltörni? Ha-ha. Csak a jelszavad volt kitalálható. Elmehetsz a rendőrségre, de nem fognak foglalkozni vele.
3/4 anonim válasza:
De foglalkoznak vele, kötelességük, bűncselekménynek számít... Saját tapasztalat.
4/4 anonim válasza:
Írsz az oldalnak (akik a nyereményt sorsolták), igazolod, hogy valójában te vagy te, és rögtön kiderül, hogy hova küldték.
De nem kell messzire menned, ha meg akarod találni azt, aki "feltörte" a face fiókodat. Vagy te mondtad meg neki a jelszavad, vagy ott hagytad bekapcsolva neki a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!