Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virusirtáshoz ki ért? Többi lent.

Káré Zoltán kérdése:

Virusirtáshoz ki ért? Többi lent.

Figyelt kérdés
szerintem virus van a gépemen... ugyanis semmit nem enged megnyitni... van avast virusirtom van.. talált is jopár virust de nem akarja megjavitani.. mit tegyek?? probáltam csökkentett modban belépni de nem engedi..
2014. jan. 18. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Malwarebytes anti malware programmal nezd mar meg mit talalsz. Az se baj, ha csokkentett modban.
2014. jan. 18. 01:20
 2/6 A kérdező kommentje:
nem birok sehogyse csökkentett modba belépni... és csináltam virus keresést de nem engedte megjavitani ezért töröltem a fájlokat.. ez baj lehet?
2014. jan. 18. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán baj lehet.

Ne gyors keresést indíts hanem gördítsd le a gyorskeresést és rendszertöltéskori vizsgálatra állítsd-indításra katt és indítsd újra a gépedet.

2014. jan. 18. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Csinálj egy bootolható lemezt a Kaspersky Rescue Disc 10 nevű programról. (lehetőleg ne a fertőzött géppel).Így az op.rendszer indítása nélkül tudsz irtani hatékonyan. A progi kezeléséről itt egy link:

[link]

Sok sikert!

2014. jan. 18. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget.... mindenkinek.. esetleg tudtok olyat hogy van egy stabil feltelepitett rendszerem és azt át másolni egy másik vinyora hogy másik gépen is ugyanilyen legyen?? hallottam hogy van erre megoldás
2014. jan. 18. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az op-rendszereket nem lehet csak úgy másolgatni, mint egyéb fájlokat. Telepíteni kell, az erre alkalmas adathordozóról. Van olyan, hogy egy partícióról biztonsági mentést készítünk, lehet ezen op rendszer is, de ilyet én még nem csináltam. A helyedben én tiszta telepítést csinálnék, ha a vírusirtás nem jönne be.

(Ja, a Kaspersky javasolt programja ingyenes, és szuper!)

2014. jan. 19. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!