Virus, lassu a gep, hogyan lehet ezeket kivedeni?
szoval az a baj, hogy csak ///( bocsi , irom ezt a hu-lye kerdest es atrak egy masik oldalra.. plusz akadozik ez a sz-ar... csak en vagyok ennyire szerencsetlen? :D )
na szoval , az a baj, hogy csak filmet nezek a laptop omon, vagy tanulas miatt a google on keresek dolgokat es eltellik kb 2-3 honap es a gepem mehet a szervizbe mert hihetetlenul lassu, akadozik es virusos lesz..
nemtudom, hogy mond e ez valamit de a netunk 25 valamis :D es az en gepem a "speedtest.com" on csak 5 mb/s et mutat vagy mi a banatom az ..
a project free tv - primewire vagy a nezzsorozatokat.net et szoktam nezni de az a rengetek pop ups .. lehet attol virusos a gepem? hiszen semmi sz-art nem toltok le :O
a baratom batyja folyton utorrent es filmeket/sorozatokat tolt le, es nincs ilyen problemaja. elhataroztam, hogy akkor enis azt fogom csinalni, szerintetek akkor "jobb" lesz? marmint elkepzelheto, hogy ezek az online filmek miatt nyelem be a sok virust es ha egy megbizhato torrent oldalrol toltenek le dolgokat akkor nem lenne ennyi gondom?
ha esteleg igen akkor ha tudtok megbizhato torrent ildalakat akkor leirnatok nekem? nembaj ha angol filmek vannak csak feltoltve.. az angol jobban is megy mint a magyar :/ ezert is neztem a nezzsorozatokat.net et, hogy tanuljam es szokjam a magyart... de mint mondtam, a penztarcam mar nembirja a folytonos szervizes szamlakat.. kerlek valaki segitsen :(
koszii :)
Üdv vírusirtó van a laptopodon mert ha nincs előfordulhat hogy vírust kapsz igen popup tol is lehet vírusos a gép szerintem. Vírust meg szinte bárhonnan bekaphatsz.
Lassulás ellen a következőt tudom mondani
1 tölts le tisztítóprogramot pl cc leaner,glary utility,
2 töredezettség mentesítőt pl Smart Defrag 3
A Smart Def rag 3 teljesen ingyenes magyar+tisztító résszel is rendelkezik töredezettség mentesítés esetén botidőt is tud mentesíteni optimalizálásra is alkalmas.
Nekem mély tisztításnál 2 giga helyet szabadított fel.
Ha nincs vírusirtód akkor a következőket ajánlom
avast 9(1 évre ingyen regisztrálható,kicsit erőigényes,ha megfelelően van beállítva sok vírust megfog),Microsoft security esential(kicsi az erőforrás igénye),nod32(fizetős magyar nyelvű),panda could(kis erőforrás,felhő alapú),Avira free(ingyenes,angol nyelvű)
Ezek közül nekem az Avastal volt tapasztalatom nekem bevált persze vírusirtók esetén ízlések és pofonok kérdése hogy kinek melyik jó. A többit más hozzászólok alapján írtam össze.
Érdemes még beszerezni kémprogram írtót is pl malwarebyte antimalvare freet és azt is lefuttatni csökkentet modban hatásosabb. Ha torrentezésre szánod magad akkor a beload.ws oldalt használd biztonságos magyar nyelvű én is regisztrálva vagyok rajta. Ha valami butaságot írtam akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!