Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Teamviewerrel be lehet...

A Teamviewerrel be lehet hatolni észrevétlenül is?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem amíg fel volt telepítve, hiába nem indult el autómatikusan, a feladatkezelő jelezte a service fájlok futását, és a naplófájlokban is megjelentek rejtéjes ID számok, amik be akartak hatolni a gépembe.

2014. jan. 9. 05:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2014. jan. 9. 05:05
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért naplóz folyamatosan úgy is, hogy nincs megnyitva, csak telepítve? Mert látom a feladatkezelőn, hogy fut, és a naplójában meg tényleg megjelennek rejtéjes ID számok, amik elérhetőek, ha megpróbálok én behatolni hozzájuk, csak ugye kód híján én nem tudok, de létező számok, szóval nem nagyon értem, hogy ez hogy működik.
2014. jan. 9. 05:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nincs az automatikusan induló programok között, még fut szolgáltatásként a háttérben. Ha beírod a services.msc parancsot, akkor megtalálod köztük. A legjobb, ha a futtatását "kézi" re állítod, akkor nem indul automatikusan, csak ha te magad indítod el.
2014. jan. 9. 06:24
 4/4 A kérdező kommentje:
És azt hol is kell beállítani? Amúgy továbbra is mondom, hogy a naplófájlban többször is megjelentek ismeretlen ID számok, és ha beírtam azokat a "partner ID-számja"-hoz, és kattintottam, akkor nem azt írta ki, hogy nincs ilyen ID, vagy nem elérhető, hanem elindult a kapcsolódás, csak a jelszókérő ablak nem jött fel. De még olyan is volt, hogy az is feljött.
2014. jan. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!