Omgtfl99 kérdése:
Melyik a legjobb virusirto?
Figyelt kérdés
eddig a mcaffe volt nekem a probaverzioja, de 15 nap mulva lejár, ez nekem nagyon tetszett, de nem akarok fizetni érte. vmi ingyeneset mondanátok??2014. jan. 8. 21:31
1/3 anonim válasza:
Avast
De most is mondom,hogy az a legjobb vírusírtó amit használsz.Erre a kérdésre nem érdemes válaszolni,mert mindenkinek az a legjobb amit használ.Én hiába mondom,hogy az Avast a legjobb,ha te meg azt mondod,hogy a mcaffe.
2/3 anonim válasza:
bocsi az OFF-ért:
Én mindig azt mondom, hogy a legjobb "vírusírtó"(megelőzés) a tudatos, nem ész nélküli netezés. Felugró ablakokra,reklámokra nem kattintunk, kétes eredetű oldalkara nem megyünk. Én 1,5 évig voltam vírusírtó nélkül, és egyetlen 1 vírust sem szedtem össze, pedig jópár "sötétebb oldali" weblapon is jártam.
3/3 Waptolvaj válasza:
Hülyeségre nincs gyógyszer. Én használtam illetve használok pandát,eset smart,f-secure,avast,avg, ms essential-t, és egyikkel sem volt soha gondom,és annak sem akinek ráraktam a gépére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!