Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan kell regisztrálni a...

Demike11 kérdése:

Hogyan kell regisztrálni a lajt.hu-ra?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy fiókot,de nincs olyan gomb vagy lehetőség,hogy regisztráció!Csak az,hogy belépés!
2014. jan. 7. 13:20
 1/2 Abdurrahman válasza:
100%

Valószínűleg már nem lehet regisztrálni.

Ez egy nagyon jó kis levelező volt az elején, aztán elbaltázták, fiókokba nem lehetett belépni, letiltották, az ügyfélszolgálat nem működött. Magyarul elcseszték.

Aki már regisztrált, az be tud lépni - ha be tud. De újakkal már nem foglalkoznak. Én ezt vettem észre.

Sajnálom, mert nagyon jónak indult.

Az oldaluk is google fordítóval van magyarra fordítva lengyelről.

Eléggé gáz.

Viszont én az anyacégük eredeti lengyel levelezőjét használom évek óta, az kifogástalanul működik, 20 GB tárhely, olvasás visszaigazolás. Hátránya, hogy lengyel nyelvű.

2014. márc. 9. 12:03
 2/2 anonim válasza:
Sajnos nem csak regisztrálni,de már napok óta nincs meg a postafiók,valószínű törölték,vagy átmenetileg nem üzemel.
2017. máj. 9. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!