S. O. S. Mi lehet ez?
Tegnap msn-en rákattintottam egy linkre,(A link az msn címemet tartalmazta) el is mentettem az asztalra.Avast vírusirtóm van és megnéztem ,hogy nem-e vírusos... elvileg nem volt vírusos, majd megakartam nyitni...de végülis nem vártam meg amíg meggyissa a gép és ezért töröltem a gépről és a lomtárból is.
Utána többször is ,szinte pár másodpercenkét kijött egy kis ablak,hogy "nincs lemez",pedig semmit nem csináltam....akkor gondoltam arra,hogy valami mégis lehetett ebben a linkben amit én az asztalra mentettem és töröltem.
Most pedig azt kérdezik tőlem,hogy mi volt az amit msn-en küldtem nekik...mármit az a link pedig nem küldtem el egyet sem.. automatikusan küldte....hogy hogyan? azt nemtudom:(
Már jelszavat is változtattam de még mindik küldi a linkeket ,hogy lehetne megállítani?
MSN vírus az, már fel is törték az MSN-edet. Mostmár a tudtodon kívül küldhetnek a nevedben ilyen linkeket az MSN partnereidnek. Változtass jelszót és futtasd le frissítés után ezt a programot: [link]
Az első találat lesz az igazi...
Köszönöm a választ!
Fut most mellette az Avast is..Akkor így is futtathatom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!