Hogy tudnám visszaszerezni?
Figyelt kérdés
rég nem használt e-mail címem jelszavát elfelejtettem és nagyon kéne emrt számomra fontos dolgok voltak ott amik többnyire pótolhatatlanok. A jelszó emlékeztető felejtős nem állítottam be semi értelmeset.. Hogyan tudhatnám meg a jelszavam?2009. nov. 25. 22:24
1/6 anonim válasza:
Menj el egy cigány jósnőhöz :D. Az ilyen kérdések hatalmasak.
2/6 anonim válasza:
A legjobb a jelszavakat felírni. Ezen már nem segíthetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat
1. válaszoló ha nem lenne ilyen kellemetlen még nevetnék is rajta mer jó volt :D :(
2. hát igen mostanába már írogatom meg új e-mail stb. de azért az kéne még...
biztos nincs semmien módja h visszaszerezhessem?
2009. nov. 25. 22:52
4/6 anonim válasza:
próbáld ki az összes többi helyen használt jelszavadat ide is, illetve azok következetes variánsait...jobb ötletem nincs. Hogy lehetett elfelejteni ha olyan fontos dolgok vannak ott..nem is értem.
5/6 anonim válasza:
Hát ha nagyon kell akkor beszélj a szolgáltatóval. Biztos van rá megoldás.
6/6 anonim válasza:
Ha azóta nem tetted újra a gépet akkor kérdezd meg olyan ismerősödet aki a számítógép a területe (nem a szétszedés/ összerakás persze:D)
Nem vagyok biztos abban hogy tárolja, de abban igen hogy sokkal több jegyzetet készít a rendszer a rajta végzett műveletekről mint azt egy átlag felhasználó valaha is visszanézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!