Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eltűntek a meghajtóim?

Eltűntek a meghajtóim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Újratelepítettem az XP-t sokadjára, de végül sikerült, ami viszont zavar, hogy a telepítés előtt volt az alap meghajtón (amin a Windows volt) kívül még 2 meghajtó. 2 Terás a vinyóm. Hova tűnhettek azok a meghajtók? Elég sok adat volt rajtuk. Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 20. 05:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értesz hozzá, ennyire egyszerű. A merevlemezed eddig fel volt osztva több partícióra, most meg gondolom addig kínlódtál ("sokadjára"), hogy azokat gondolom törölted és formáztad az egész HDD-t, így lett egy egész meghajtód (C:).

Ezeket már nem kapod vissza, azok az adatok elvesztek. Legközelebb bízd olyanra, aki tudja is, mit csinál.

2013. dec. 20. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

nemkell mindjárt a legrosszabbra gondolni

sajátgép jobb klikk kezelő/lemezkezelés ha ott látja akkor adj neki betüjelet ha nem akkor ellenőrizd a kábeleket ha az sem akkor lehet tényleg törölted :(

2013. dec. 20. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok vannak file viszaállitó programok de nem 100% a siker
2013. dec. 20. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
reculitan! Köszönöm a normális választ. Thankyou egyébként nem fogok neked magyarázkodni, hogy miért a C-t törölte. Én a Windowst akartam újratenni, de automatikusan a C-re akarta rakni, a többi meghajtó meg ahogy láttam nem eltűnt, hanem egybelett rakva, de nem volt rajtuk fájl.
2013. dec. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!