Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Baj, ha 24/7 megy 5 számítógép...

Baj, ha 24/7 megy 5 számítógép a szobámban? Nem fog kigyulladni a ház? :D

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 01:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha minőségi a tápegység akkor nem valószínű.

Egyébként ennyi gép megterheli az áram-számlát, 300W-al számolva 40 ezer havonta.

2013. dec. 20. 01:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Majd te fogsz kigyulladni ha meglátod a következő havi villanyszámlát. Amúgy ha jó a biztosíték akkor nem, legfeljebb lecsapja az áramot.
2013. dec. 20. 01:13
 3/14 A kérdező kommentje:
nem érdekel a villanyszámla :D litecoint meg dogecoint bányászok és 1 hónap múlva már több millióm lesz :D
2013. dec. 20. 01:19
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Bitcoint nagyon nem éri meg processzorokkal bányászni, VGA-val nagyon határeset, dedikált eszközt kell venni.

1 napig csináld és számold ki hogy megéri-e az áramhoz képest.

(Én laptoppal próbáltam, 2 mag i3 + videókártyák. Nemhogy milliomos nem lettem, de az áramot sem hozta volna vissza. Régi gépekkel ez még rosszabb arány lesz.)

2013. dec. 20. 01:26
 5/14 anonim ***** válasza:
bányássz nekem is akkor, köszi
2013. dec. 20. 02:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi az esélye hogy bármi is kigyullad csak úgy.. ha elkezdene valami nagyon melegedni akkor teljes egyszerűséggel kikapcsol a gép hogy megóvja magát.
2013. dec. 20. 05:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Wow, az első ember, akit ismerek, hogy bányászna.

Megoszthatnád, hogy sikerül, idővel.

Sok szerencsét.

2013. dec. 20. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond, a gép lekapcsolna ha valami nagy gond van.

Ugyanakkor most bányászni, főleg PC-vel NEM érti meg.

Csináltam én is egy darabig korábban, akkor 1-2 hét alatt össze lehetett szedni a kifizetési minimumot bitconiból. Most jóval kevesebbet fizet.

Szerencsémre akkor egy ismerős hozzám vágta a 0.1 BTC-jét, így most nem rég olyan 30k-ért eladtam mindet. (1-1 kifizetés 0.01-nél volt akkor!)

De baromira nem éri meg ez az egész.

Bányászásra vannak speciális eszközök, maximum azzal érdemes nekikezdeni, mert így csak a villanyszámlát fogod pörgetni és semmit nem keresek vele jóformán.

2013. dec. 20. 11:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Na de ha valakinek az áram ingyen lenne..
2013. dec. 20. 12:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy sima géppel, pláne a procit használva akkor sem éri meg.

Mire egy pár forintot összeszedsz beleőszülsz.

Egy jobb videokártyával már lehet valamit kezdeni, de még a legolcsóbb kamu meló is jobban fizet.

2013. dec. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!