Az eredeti, magazinkódos Nod32 7-es verziója megbízható vírusírtó?
Figyelt kérdés
Magyar nyelvű, nem túl erőforrás igényes vírusírtót keresek (eredeti)Windows 7 operációs rendszerre. Az ingyenes termékek nem igazán jönnek be, mindegyikkel van valami bajom. Főleg az Avast-tal. Még talán az Avg-t tudom elképzelni hosszabb távú használatra.
Először a Chip Magazinhoz járó F-Secure IS-t szerettem volna telepíteni, de nem méltózatatják küldeni a sorozatszámot, hiába küldtem el a promós kódot. Mivel a Kaspersky valamiért kékhalált okozott, ezért marad a Nod32.
2013. dec. 19. 16:59
1/3 levis56 válasza:
Én is azt használom,magyar elég sok mindent megfog de nem száz százalékos mint egy sem a vírusírtók közűl,néha jó lefuttatni egy on line víruskeresőt (DR Web).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
Mbam és HitmanPro van fennt.
2013. dec. 19. 17:21
3/3 Igor Igorovics válasza:
Igen, ez egy megbízható vírusirtó, nagyjából avast-avg szinten mérik a laborok.
Amúgy mindnek van előnye és hátránya, nekem pl bejött az avast évek óta.
avg-ből van egyéves promóció, addig legálisan használhatod a fizetős verziót ingyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!